Đani Trajković na lekarskoj kontorli
Svet

October 28, 2022 21:00

By

Đani u teškom škripcu: Zbog krize na estradi folker našao honorarni posao, ne stidi se VIDEO

Đani Trajković na lekarskoj kontorli u Minhenu 

Đani Trajković, ovih dana boravi i u Nemačkoj a tim povodom iskoristio je priliku da poseti svog kardiologa i uradi redovnu lekarsku kontrolu u Minhenu. Putem svog Instagram naloga obavestio je svoje pratioce o tome da se oseća odlično. Da su rezultati pretraga i više nego dobri, svedoči i video prilog u kom se našalio sa svojim specijalistom.

Pročitajte: POTRESNO – Đanijeva ćerka prošla kroz pakao

Foto: Rajko Ristić

Đani je na trenutak preuzeo ulogu lekara te pregledao svog “pacijenta” kom je prognozirao dug život. Ova scena sve je nasmejala a mnogi su se i našalili da je folker digao ruke od pevanja i našao novi “honorarni posao” a sve navodno zbog krize koja vlada u svim sferama, pa tako i na estradi…

Pročitajte: Ne štede zdravlje – Slađa i Đani noćima ne spavaju, ovo je razlog

 

Podsećanja radi, početkom 2022. godine pevač Radiša Trajković Đani nakon burnog perioda, bio je hospitaliozovan. Naime, pevač je tada na Instagram profilu podelio sa svojim pratiocima fotografije iz Hitne pomoći, a svi su ostali šokirani kada su videli Đanija priključenog na aparatima.

Pročitajte: Stanovi u Beogradu na vodi nisu sve što Đani i Slađa poseduju – Pogledajte kakvu kuću imaju izvan Beograda 

Pevač Đani Trajković

RAjko Ristic

Naime, Đani je radio i nastupao na više različitih lokacija, pa ga je verovatno stigao umor, te je odlučio da obavi sve moguće analize koje su mu potrebne. On je bio prinuđen da sve zakazane tezge i nastupe otkaže, kako bi mogao da se posveti svom zdravlju, koje mu je očigledno, bilo ugroženo.

Pročitajte: Đani u neverici zbog familije – Pevač u šoku šta su sve u stanju da mu prirede

– Stigao umor, mora malo pauza – napisao je Đani na fotografiji na kojoj leži priključen na aparatima koji nakon ovog nemilog događaja redovno odlazi na preglede.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images