Đani polomio ruku
ŠTA SE OVDE DOGAĐA?

July 16, 2022 15:00

By

Đani strepi za porodicu, uključeno i obezbeđenje: Pevač ozbiljno povređen, imanje okruženo kamerama (foto)

Đani polomio ruku čuva ga i obezbeđenje

Radiša Trajković Đani, koji je pre deset dana polomio ruku, polako se oporavlja u velelepnoj vili na obali Save. Iako je nekretnina skrivena od radoznalih pogleda, Đani je unajmio privatno obezbeđenje jer ne želi da mu nešto poremeti mir i oporavak.

Pročitajte: Pijana Seka Aleksić pravila lom na svadbi Đanijevog sina – Ispala sam najveća budala (VIDEO)

Foto: Rajko Ristić

Obezbeđenje je sve vreme u kamp-prikolici i čuva Đanijevu vilu na obali reke Save. Pored toga, imanje je okruženo kamerama kako bi mogli stalno da nadgledaju šta se događa u kraju – priča izvor blizak Trajkovićima.

Pročitajte: Đani oženio sina – Cela estrada stigla na slavlje. Svekrva Slađa zasenila mladence. Evri lete na sve strane (FOTO)

Foto: Rajko Ristić

Luksuznu nekretninu Đani je pre nekoliko godina pazario na nagovor supruge Slađe, koja je na prvi pogled bila fascinirala predelom, ali i samim imanjem. Prema rečima našeg izvora, pevač je u renoviranje vile uložio pozamašnu sumu novca, radovi su trajali nekoliko meseci, ali se na kraju čekanje ispalatilo.

Pročitajte: Slađa prešla preko Đanijeve prevare i mužu poslala snažnu poruku

Foto: Rajko Ristić

U luks vili imaju bazen, palme i sve ono što im je neophodno kako bi uživali u luksuzu. Ne zna se tačno koliko ga je ova nekretnina izašla, ali se šuška da je morao da izdvoji oko 250.000 evra. Na placu se takođe nalazi i košarkaški teren koji retko ko iz porodice Trajković koristi – zaključuje dobro obavešten izvor.

Pročitajte: Ne štede zdravlje – Slađa i Đani noćima ne spavaju, ovo je razlog

Foto: Rajko Ristić

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić