Svet

8 Februar, 2022 10:15

Đani je pio, kockao se, probao dro*u… A, to što je prevario suprugu skupo ga je koštalo!

Pevač Radiša Trajković Đani gostovao je u emisiji „Sceniranje“ i tom prilikom otkrio da u životu nije bio cvećka, da je jednom probao dro*u, ponekad se kockao, a da i danas voli dobro da popije. Đani nije krio ni to da je bio preljubnik, ali da je sve to sad iza njega.

Samo nisam spavao sa muškarcem, sve sam probao. Bilo je svega u mladosti, i dor*e, nikakav osećaj. Jedna koleginica starija je imala i ja rekao „ne mogu, ne bih da umrem“, a oni „ne umire se od toga“. Ja probam, smirim se i uhvati me neka paranoja i nikad više u životu – rekao je Đani u Sceniranju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

PROČITAJTE: Đani priznao kakve veze ima sa Belivukom. Svi užasnuti onim što je ispričao!

Žestinu ne volim da pijem, možda samo viskić-dva. Pivo obožavam, ali sam morao da smanjim zbog zdravstvenih razloga. To je B vitamin, samo što posle petnaestog piva samo idem u toalet, ko staramajke! Dva puta sam imao upalu pankreasa. Mogu da popijem dve gajbice piva sam, kad sam raspoložen, kad se lepo mezi uz društvo. Lepo me radi. Legnem ko jagnje, ustanem, vruća čorba i istuširam se, ko Tito! – bio je iskren Radiša, pa se potom osvrnuo na svoj brak sa Slađom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Slađu sam upoznao na Kosovu. Kada sam otišao sa Kosova i vratio se u Prištinu, videli smo se u kafiću. Ona je mene tada upitala otkud ti ovde, ja sam joj tu odgovorio da sam došao iz Švajcarske i tu smo nastavili da se viđamo i na kraju smo rekli ajmo odavde – istakao je Đani u Sceniranju

To što je prevario suprugu skupo ga je koštalo!

Na pitanje voditeljke da li ju je ikada prevario, pevač je iskreno odgovorio da jeste, a potom i prepričao jednu od scena.

Jesam je prevario kada sam bio mlađi, sad sam mator čovek. Sam joj ja to kažem, sam se izdam. Recimo jednom sam joj pijan rekao:“Ljubavi moram nešto da ti kažem, ali da ne čuješ, bio sam sa ovom“ i ona meni tu kaže „Bravo gospodine“. Stvarno je velika ljubav između nje i mene i to se vidi, jer je to ona prava ljubav. Oprostila mi je bar dve, tri prevere – rekao je Đani.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

No, ono što je zboravio da ispriča je kako mu se Slađa osvetila zbog jedne prevare, ali ne ljubavne.

Naime, pevač je ranije u emisiji „Magazin IN“ ispričao šta mu se jednom prilikom desilo.

Trebalo je da putujem za Ameriku i zovem Slađu jer se ni sa kim nisam našalio za 1. april. Pitala me što sam zvaničan, a ja joj kažem da imam devojku u Frankfurtu i da se selim sa njom za Ameriku. Ona spustila slušalicu, pola sata nisam mogao da je dobijem. Posle sam rekao: „Ljubavi, aprilili“, a ona se naljutila. Onda sam joj rekao da ima 5.000 da uzme i kupi sebi šta hoće. Kad je rekla da mi je to dobra ideja, ja sam je zvao i rekao: „Za onih 5.000 i to je bilo aprilili“ – rekao je pevač, no njegova supruga to nije shvatila kao šalu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌹sladjana trajkovic🌹 (@sladja_carpediem)

Iako je pevač nekada švrljao, to više ne radi, a Slađin i njegov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi. I to najviše zahvaljujući pevačevoj supruzi, kojoj je pevač neizmerno zahvalan što mu je rodila troje dece, koja su odrasla u dobre i poštene ljude. A, sada, posle njene operacije bubrega, Đani joj je najveća podrška, kao što je ona njemu oduvek bila.

PROČITAJTE: Đanijeva žena izašla iz bolnice! Evo kako se oseća posle teške operacije!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM