djani i sladja
Star

February 7, 2022 12:00

By

Đanijeva žena izašla iz bolnice! Evo kako se oseća posle teške operacije!

Supruga pevača, Radiše Trajković ĐanijaSlađana Trajković operisala je tumor bubrega, a kako saznajemo, sada je napustila bolnicu.

đani

RAJKO RISTIĆ

Pro;itajte: Slađi hitno operisan tumor! Operacija trajala 3 sata! Evo šta poručuje Đani!

Naime, Slađa je danas izašla sa klinike, te će biti na kućnom lečenju uz redovne kontrole. Supruga pevača nije bila raspoložena da daje izjave, ali je, primetno, otežano hodala.

Podsetimo, vest koja je šokirala javnost je da se pevačeva supruga operisala, i to je potvrdio njihov sin Marko.

Majka mi je trenutno u bolnici,i jer smo slučajno saznali da ima rak bubrega. Zamolila je da se ja javljam na telefon i pozive, da se odmara i da sad ne može da priča. Sve smo saznali slučajno na pregledu, odmah su je operisali i sve je prošlo, Bogu hvala kako treba – izjavio je Marko.

RAJKO RISTIĆ

Takođe, njen suprug, Radiša Trajković Đani u emisiji “Sceniranje”, govorio je o Slađinoj bolesti.

Tačno je prolazimo kroz težak period. Slađa je bila na rutinskoj kontroli i lekari su na snimku videli mrlju koja im je zaličila na tumor. To smo saznali krajem decembra. Bili smo u Dubaiju malo da ne misli o tome. Zahvaljujući stručnim lekarima i brzom reakcijom sve je prošlo kako treba. Odstranili su joj tumor, operacija je trajala tri sata. Sada je u bolnici i oporavlja se. Moja supruga je hrabra ali moram da vam priznam da mi nije svejedno – ispričao je on u emisiji “Sceniranju”

Podsetimo, Slađa i Đani u braku su dve decenije i imaju troje dece, a pre nekoliko meseci dobili su i unuka od najstarijeg sina. Bebi su dali ime Nikola po Slađinom sinu iz prvog braka. Inače, oni važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a pevač je više puta iznosio detalje iz njihovog braka.

-Prelepa je. Mi smo 22 godine u braku, imamo troje dece. Mi volimo da se šalimo. Funckcionišemo odlično i svakom bih poželeo da ima takvu suprugu i takav odnos sa suprugom – ispričao je pevač jednom prilikom.

Pročitajte: Popularne pevačice očima ne mogu da vide jedna drugu! A, evo i zbog čega!

AUTOR: STAR

IZVOR: "Sceniranje"

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM/RAJKO RISTIĆ