verica rakočević
Svet

11 Maja, 2022 22:01

Evo ko se sada budi na Veljkovoj strani kreveta: Verica Rakočević u zagrljaju ovog lepotana (FOTO)

Verica Rakočević izuzetno je ponosna na svoju najmlađu ćerku Milenu koja joj je nedavno stigla u posetu. Sa njima je njen unuk Nikša kog dizajnerka obožava 

Verica Rakočević, poznata kreatorka koja uživa u skladnom braku s umetnikom Veljkom Kuzmančevićem objavila je na svom „Instagram“ profilu prelepe vesti. Naime, u posetu joj je stigla najmlađa ćerka Milena Rakočević sa sinom Nikšom.

Pročitajte: Veljko Kuzmančević posle devet godina otkrio veliku istinu o braku sa Vericom: Nisam očekivao da će biti ovako

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Verica Rakočević ponosna – Uživa u nasjlađem muškom društvu

Najmlađa ćerka poznate kreatorke ne voli da se javno eksponira, ali baka Verica nije odolela da se na svom profilu ne pohvali u kakvom sjajnom društvu uživa ovih dana. Pored nje su unuci, pravi lepotani, a sve je oduševio i prizor velike ljubavi koji je ovekovečila fotografijom. U predivnim trenucima koje provodi s porodicom, Verici sigurno nedostaje suprug Veljko koji, sudeći po njegovim objavama, nije u svom bajkovitom domu na Avali.

Pročitajte: Verica Rakočević priznala kako će ostaviti muža! “Nisam zaljubljena u njega!”

Međutim, dok Verica uživa sa svojim lepotanima, Veljko Kuzmančević uživa u prirodi i hotelu „na otvorenom“. Društo mu prave zvezde i borova šuma a u ovom izobilju uživa u svom kamperu koji ga svuda prati. Suprug Verice Rakočević nedavno je objavio i fotografiju koja je najavila odlazak iz Srbije izuzetno važnim povodom.

Pročitajte: Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević presrećni, stiže PRINOVA!

S ponosom, Kuzmančević je nedavno obavestio sve svoje prijatelje i poznanike putem društvenih mreža i ovim povodom dobio veliki broj pozitivnih komentara.

Sa velikim ponosom obaveštavam svoje prijatelje i javnost da je moje delo „Lazarus“ prepoznato kao umetničko delo od izuzetnog značaja za kulturu republike Srbije, u jednoj od najznačajnijih dvorana na svetu, u CARNEGIE HALL-u u NY! Tim povodom dobio sam otvoren poziv da koncert „Lazarus“ izvedem na tom čudesnom mestu.

Pročitajte: Rastaju se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Kompozitor napušta Srbiju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

– Izražavam nadu da će država institucionalno podržati moj rad i moj odlazak u Carnegie Hall, jer ovo je pored mog rada i stvaralaštva uspeh i za kulturu moje zemlje. Te večeri Beograd će sijati svetlošću umetnosti u sred velikog Njujorka. Hvala svim mojim saradnicima i ljudima koji su verovali i veruju u ono što radim – napisao je Veljko svojevremeno na svom „Instagram“ profilu najavivši spektakl.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen