Dragana Katić i Žika Jakšić
Svet

15 септембра, 2022 18:31

Nekada ih je spajao samo posao, a sad su priznali da se vole: Dragana više ne može bez Žike

Dragan Katić i Žika Jakšić – od poslovne saradnje do velike ljubavi

Nedavno je u medijima osvanula vest da Dragana Katić posle dve i po decenije rada u Grand produkciji prelazi na televiziju Pink, jer navodno želi da se oproba u nešto drugačijem formatu od onog koji je radila u Grandu.

Pročitajte: Nećete verovati koliko godina ima Dragana Katić – Ovo su korekcije koje je radila kako bi izgledala mlađe 

Rajko Ristić

Međutim, popularna voditeljka je te navode odmah demantovala:

– Pojavila se vest da napuštam Grand produkciju i emisiju „Nikad nije kasno“ što nije tačno, s obzirom da sam srećna u istoj i da jako volim ljude sa kojima radim – rekla je tada Dragana.

A, svi oni koji poznaju Draganu i Žiku znali su da pomenuta vest ne može biti istinita, jer im je delovalo gotovo nemoguće da se pomenuti tandem rastane.

Pročitajte: Dragana Katić progovorila o udaji – Njena odluka je sve iznenadila 

Rajko Ristić

Dragana Katić i Žika Jakšić – ljubav je obostrana

Dragana Katić i Žika Jakšić već godinama uspešno vode muzičku emisiju „Nikad nije kasno“, u kojoj je njihov poslovni odnos prerastao u mnogo više od toga.

Njih dvoje su vremenom postali veliki prijatelji, a čak ni gledaocima ne promiče da je njihov odnos prepun ljubavi i poštovanja.

A, da su uvek tu jedno za drugo svedoči i Draganina izjava koju je dala u trenutku kada su mnogi osuđivali Žiku zbog jedne nesmotrene rečenice u emisiji.

Pročitajte: Žika Jakšić nepoželjan zet – Za oca njegove izabranice je ovo neprihvatljivo 

Sve je počelo kad je trebalo da se predstavi takmičar Branislav Dabić, kome je Žika otvorio konkurs za ženidbu.

– Čim nađeš devojku, ja ti šaljem vino, znaš zbog čega? Sva vina su za radost i smeh, ali ova su za greh. Znači, kad dođe snajka, prvo belo, pa ono cicili-micili, i da vidiš, posle druge čaše dobije teranje – rekao je Jakšić ne trepnuvši i time izazvao gnev pripadnica lepšeg pola.

No, Dragana je i tada stala na njegovu stranu i pokušala da izvadi voditelja objašnjavajući da on to ne bi nikada pomenuo da prethodno takmičar nije rekao kako se zaposlio i radi sa hranom za pse i mačke.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM