Prva žena Žike Jakšića
Svet

16 Avgusta, 2022 15:16

Žika Jakšić nepoželjan zet: Za oca njegove izabranice je ovo neprihvatljivo

Tast Žike Jakšića se šokirao kada je saznao jednu stvar u vezi njega

Nekadašnja pevačica i voditeljka Dajana Paunović danas sa uspehom vodi fondaciju koja nosi njeno ime, a o svom privatnom životu priča izuzetno retko, ne otkrivajući previše.

Pročitajte: Dajana Paunović od skromnog, malog stana napravila luksuzni dom 

Tast Žike Jakšića

Ata images

Tako još uvek nije otkrila ko je muškarac koji je osvojio njeno srce, ali ističe da je srećna.

– Moj partner je moj oslonac, neko sa kim mogu da podelim sve i u koga imam najviše poverenja. Guramo zajedno već godinama i uživamo – izjavila je ona nedavno.

Ova ljubav stigla je u Dajanin život nakon što je zatvorila važno poglavlje, brak sa producentom Žikom Jakšićem, s kojim je provela šest srećnih godina i dobila sina Dušana.

Pročitajte:  Konačno – Dajana Paunović uslikana bez šminke, ovo je njeno pravo lice (foto) 

Tast Žike Jakšića

Ata images

Ovaj par svojevremeno je privlačio mnogo pažnje u javnosti, kako zbog razlike od čak 24 godine, tako i zbog činjenice da su oni blistali u svakoj prilici i nisu mogli da sakriju sreću i ljubav.

Sve je počelo 2009. godine, a Dajana je tada u jednom intervjuu istakla da je Žiku videla kao „gospodina pravog“.

– Vrlo brzo sam shvatila da smo na istoj talasnoj dužini. Slažemo se savršeno i imamo identične stavove o životu. Nisam planirala baš da se udam u 22. godini, koliko sada imam, ali kada nađete pravu osobu, godine nisu bitne. Još uvek ne planiram da se ostvarim kao majka, ali ću pustiti da se sve odvija spontano – izjavila je ona tada.

Pročitajte: Žika Jakšić zaljubljen kao nikad pre – Otkrivamo ko je njegova nova devojka i šta je voditelj zbog nje učinio 

Tast Žike Jakšića

Ona je istakla da je stariji muškarci pre Žike nisu privlačili, ali da ova razlika nije bila prepreka za njihovu ljubav. Njenom ocu se, međutim nije dopalo što mu je zet toliko stariji od ćerke, ali čim je upoznao harizmatičnog producenta promenio je mišljenje.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: NPORTAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN, ATA IMAGES