Devojka Žike Jakšića
Svet

8 Juna, 2022 15:44

Žika Jakšić zaljubljen kao nikad pre: Otkrivamo ko je njegova nova devojka i šta je voditelj zbog nje učinio

Devojka Žike Jakšića je njegova stara poznanica

Žika Jakšić krije svoj privatni život kao zmija noge, a voditelj emisije „Nikad nije kasno“ već dva meseca uživa u ljubavi sa advokaticom koja je više od deset godina mlađa od njega.

Jakšićev drug za Star otkriva da ga je nova devojka potpuno smirila i da ga zbog toga više ne viđamo često kako se provodi po kafićima i restoranima.

Devojka Žike Jakšića potpuno promenila voditelja

– Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima, s obzirom na to da radi ozbiljan posao i da joj ne treba takva vrsta marketinga. Oni se znaju dugo, imaju zajedničke prijatelje, ali se nikada nisu družili i bili nešto bliski. Pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i da izlaze zajedno i desile su se varnice. Žika je bio taj koji je morao malo više da se potrudi – otkriva izvor Stara.

Pročitajte: Snajka Žike Jakšića je prava lepotica – Evo kako se slaže sa svekrom u čijoj luksuznoj kući i živi

Žika Jakšić

– Uživaju u ljubavi, počeli su i da žive zajedno i on se promenio otkada je sa njom. Voleo je pre ove veze da da sebi oduška, da se opusti sa društvom i uživa u vinu i nekoj žestini, ali otkad je u vezi, baš retko i izlazi i pije. Ma, nova ljubav ga je baš dovela u red, često se s njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke – priča Žikin drug.

Pročitajte: Sin Žike Jakšića je neviđeni frajer, preti da zaseni oca, a profesija mu je aristokratska! (FOTO)

Žika Jakšić

– Izludeo se on dovoljno, i u takvim je godinama da mu sada prija mir. Oni su najpre prijatelji, pa tek onda sve ostalo. Sada je u fazi kada mu prija da ima nekog sa kim će da podeli i probleme, i sreću, i da uživa u zajednici. Ostvaren je na svim poljima, samo eto, u ljubavi nije imao sreće, ali sada je i na tom polju ispunjen i zadovoljan. Nedavno se okupilo neko društvo i zvali smo ga, ali nije hteo da dođe, rekao nam je da hoće da odmara. Ma, totalno drugi čovek. Ono što je njemu najvažnije od svega, njegovi sinovi su lepo prihvatili njegovu partnerku i ona njih – zaključio je izvor.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN, ATA IMAGES