Prva žena Žike Jakšića
Star

27 Marta, 2022 18:58

Sin Žike Jakšića je neviđeni FRAJER, preti da zaseni OCA, a profesija mu je aristokratska! (FOTO)

Poznati producent i autor emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić, veoma retko govori o intimi, naročito emotivnom životu, a otkako se razveo od voditeljke Dajane Paunović, nije pokazao novu ljubav, već je maksimalno posvećen sinovima.

Žika iz pravog braka ima naslednika Andriju, kojeg je dobio sa prvom suprugom Snežanom, ali je on odrastao van Srbije,  te je veoma retko bio medijski eksponiran.

Uspešni momak je najmlađi enolog u Nemačkoj, te i ocu preporučuje najbolje sorte vina, a i čest je posetilac seminara širom Evrope. Rešio je da nastavi porodičnu tradiciju, te je u Aleksandrovcu napravio carstvo vina. Andrija veoma liči na poznatog oca, a nedavno se i oženio.

Pročitajte: zika-jaksic-je-isfrustirani-muskarac-i-vulgarna-budaletina-poznate-dame-oplele-po-voditelju

Printscreen/grandonline

Žikin sin je jednom prilikom otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao „zatvor“, a on danas uživa sa suprugom.

– Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu.

Na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj Andrija i  izabranica Jehoslava zavetovali su se na večnu ljubav, a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju, i to na Bežanijsku kosu kod voditelja. Mama Snežana ih neretko posećuje, ali se ne eksponira javno, piše Kurir.

žene žike jakšića

Instagram printscreen

Pročitajte: Unuk Bate Živojinovića izgledom obara s nogu, a evo čime se bavi! (FOTO)


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Ivan Vučićević