Đanijev unuk
Svet

July 18, 2023 11:45

By

Sve je neizvesno i napeto: Đani ostaje u bolnici, sinovi doveli unuke da ga još jednom vide FOTO

Đanijev unuk brine o dedi, redovno ga posećuje u bolnici

Prošle nedelje pevaču Radiši Trajkoviću Đaniju naglo je pozlilo na nastupu zbog čega je završio u bolnici. On je najpre s pregleda otišao kući, ali kako mu je i sutradan bilo loše, sada se i dalje nalazi na ispitivanjima, a uz njega su supruga Slađa, sinovi, snahe, ali i unuci. Posebno se za dedu brine Đanijev unuk Nikola koji svaki dan posećuje dedu i hrabri ga da će sve biti u redu.

Pročitajte: Đani hitno primljen u bolnicu – Dugo se borio s bolešću za koju je znala samo porodica, oglasila se i Slađa

Đanijev unuk

Naime, stariji sin pevača objavio je fotografiju na kojoj je njegov sin pored dede čije se lice ozarilo kada ga je ugledao. Miloš Trajković vrlo dobro zna kako prvi Đanijev unuk može da oraspoloži dedu, pa ga je zato i odveo u posetu, a što se generalno stanja pevača tiče, još se ništa ne zna dok lekari ne završe sva ispitivanja.

Pročitajte: Posle teške operacije Slađa obaveštena o razvodu – Oglasio se i Đani i saopštio svoju odluku

Đanijev unuk

RAJKO RISTIĆ

– Mislili smo da je neki virus ili bakterija, ali nije to, Đani ima probleme sa dijabetesom, skočio mu je šećer, to je sve što znamo – izjavila je Đanijeva supruga Slađa koja je takođe imala tokom prošle godine niz zdravstvenih problema pa je pevač u više navrata priznao da bez nje ne bi umeo da živi. Osim Slađe ovim povodom oglasio se i Đanijev menadžer.

Pročitajte: Slađa raskrinkala Đanija, ne želi više da ćuti o njegovom odnosu s vanbračnim sinom

Đanijev unuk

Rajko Ristić

Đani je stabilno, lekari rade dodatna ispitivanja, ali smo morali da otkažemo sve nastupe do daljeg. Čim bude više informacija o njemu, sve ćemo objaviti – rekao je menadžer pevača, a on sudeći po fotografiji sa Instagrama, sve lakše podnosi uz porodicu, posebno prvi Đanijev unuk Nikola vadi situaciju i uveseljava celu familiju.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić/Ata Images/Instagram