Đanijeva supruga
Svet

May 27, 2023 15:00

By

Uplakana Slađa pali sveću i moli se: Užasne vesti iz Đanijevog doma, sve je u Božijim rukama FOTO

Đani opljačkan u Nemačkoj

Radiša Trajković Đani prethodne nedelje oženio je mlađeg sina Marka, a gala slavlje upriličeno je u jednom od najekskluzivnijih hotela. Dugo se spekulisalo o ciframa koje je folker spiskao tokom veselja, a on se odmah bacio na posao da nadomesti potrošeni novac. Naime, on je za vikend nastupao u Nemačkoj, a poznato je da su tamo honorari poprilično veliki.

Pročitajte: Posle teške operacije Slađa obaveštena o razvodu – Oglasio se i Đani i saopštio svoju odluku

Opljačkan Đani

Rajko Ristić

Međutim, desile su se neočekivane situacije, pa je pevač ostao bez prebijenog dinara nakon nastupa u Nemačkoj. Sav honorar i novac koji je poneo sa sobom je nestao.

– Đani je prvo mislio da je novac izgubio, preturao je svuda da ga nađe jer se veče pre toga malo više popilo. Ne zna da li je opljačkan na putu do hotela, u klubu ili u samom hotelu. On je galantan čovek, deli taj novac i šakom i kapom, ali nije mala cifra u pitanju, baš se iznervirao. Nije želeo slučaj da prijavi policiji jer zna da bi se to samo vuklo i da od toga nema ništa – kaže izvor blizak pevaču.

Pročitajte: Slađa raskrinkala Đanija, ne želi više da ćuti o njegovom odnosu s vanbračnim sinom

Opljačkan Đani

Rajko Ristić

Đani je na aerodrom stigao vidno neraspoložen, a sačekao ga je stariji sin jer za taksi očigledno novca nije imao. Javne ličnosti su često na meti pljačakaša, a možda i najduži spisak onih koji su pokradeni je onaj estradni, pa tako ni njemu ovo nije prvi put. Opljačkan Đani je i pre nekoliko godina, a tada je teže prošao.

Pročitajte: Đani u teškom škripcu – Zbog krize na estradi folker našao honorarni posao, ne stidi se VIDEO

Opljačkan Đani

Rajko Ristić

Pevač je pre par godina bio pretučen i opljačkan ni manje ni više nego nasred ulice. Popularni folker izašao je samo da preparkira auto, kada su ga presrela dva nepoznata muškarca. Mladići su ga pretukli i ukrali mu skupoceni sat vredan 2.000 evra jer kod sebe u tom momentu kod sebe nije imao novac.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram