Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića
Svet

March 17, 2023 11:30

By

Pakao se desio u roku od sedam meseci, nije zaslužio da ga pominjem: Suzana Jovanović u suzama zbog čoveka kog je volela

Sin Suzane Jovanović danas je uzoran mladić, a evo šta pevačica govori o njegovom biološkom ocu

Suzana Jovanović i Saša Popović u braku su više od dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a ona je nedavno posetila plastičara.

Pročitajte: Neoprostivo – Razišli se Saša i Suzana Jovanović, Popović nije odoleo ovoj koleginici FOTO

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović

Foto: Rajko Ristić

Venčali su se 1998. godine na ceremoniji koja je u to vreme bila jedna od najglamuroznijih i najvećih, a kumovali su im Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Svadba je održana tri godine nakon sudbonosnog susreta.

Pročitajte: Saša Popović otkrio kojoj pevačici je pomogao kada je bila bez dinara – A, evo ko je pomogao njemu

Suzana Jovanovic

Foto: Rajko Ristić

Ali, pre Saše Popovića pevačica je volela jednog harmonikaša sa kojim je dobila sina Danijela. Njemu danas ne pominje ni ime, te javnost ne zna kako se on zove ni kako izgleda, ali mediji su svojevremeno pisali kako su se oni upoznali.

Pročitajte: Saša Popović brutalno iskren – Evo kako su se JK i Duško ponašali na njegovoj jahti

Suzana i Saša Popović

Ata images

Naime, Suzana je već sa 15 godina nastupila je na jednoj komšijskoj svadbi i dobila svoj prvi honorar i potom uplovila u muzičke vode. Karijera joj je ukrstila puteve s jednim harmonikašem, za kojeg se udala već u osamnaestoj godini, pisao je jednom Alo.

Pročitajte: Otkriveni svi detalji paprenog svadbenog poklona – Evo šta su Suzana i Saša poklonili sinu za venčanje

Suzana Jovanović

Ata images

Dobili su sina, ali su se razveli samo sedam meseci nakon rođenja Danijela, pa se tada pevačica vratila u porodični dom.

Pročitajte: Majka i sestra nikad srećnije – Suzana i Aleksandra zablistale na Danijelovoj svadbi (FOTO)

Ćerka Saše Popovića

Ata Images

Danijela je Saša prihvatio i odgajio kao svog sina…

Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale (Popović, prim. aut.) ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku ističe da je Danijel i više nego njegov sin — ispričala je pevačica svojvremeno i dodala da njen sin ne želi da čuje ni reč o svom biološkom ocu.

Pročitajte: Gala slavlje od 25.000 evra: Suzana ženi sina iz prvog braka – 300 zvanica, raskoš i najskuplji meni

Ata images

— Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug — ispričala je Suzana pre nekoliko godina.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images