Nedeljni ručak Vesne Čipčić Svet, tabloid, portal
ISKRENO!

June 8, 2022 09:00

By

Otac Tee Tairović raskrinkao Vesnu Čipčić: U jeku skandala ne želi više da ćuti. Samo o njoj nemojte…

Otac Tee Tairović ovako je govorio o Vesni Čipčić 

Kada je pre godinu dana Tea Tairović bila u jeku skandala zbog ekslicitnog snimka, ekipa Srbije Danas posetila je Novi Sad odakle je porodica pomenute pevačice. Kako bi došli do njenog oca, akademskog građanina Zorana Tairovća nedaleko od centra Novog Sada, novinari su našli prostor u kome je imao Atelje. Komšije su ga se vrlo dobro sećale a o njemu su vrlo rado popričale i s novinarima, pisao je svojevremeno pomenuti medij.

Pročitajte: Modni stilista urnisao pevačicu – Tea Teirović bira da izgleda golo i jeftino

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Zoran ne živi ovde, mislim oko dve godine, videla sam ga od tada par puta u Poreskoj upravi i po gradu. Dok je živeo ovde ni sa kim od nas komšija se nije družio, bili smo u odnosu na dobar dan i doviđenja. On je stalno pravio neka okupljanja, bilo je tu alkohola, muzike, ma svačega je bilo, valjda su umetnici takvi. Nikada nisam videla suprugu i ćerku, dolazile su ovde neke žene, ali nisam želela da guram nos u tuđa posla. Znam da je bio u emotivnoj vezi sa glumicom Vesnom Čipčić – ljubazno je ispričala komšinica koja je delila dvorište sa Tairovićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Ljudi u lokalnim kafićima su o Zoranu stvorili sličnu sliku, da je čudan i da nikada nije bio druželjubiv. Takođe, otkrili su da su ga do skoro viđali sa popularnom glumicom, te da misle da su i dalje u ljubavnoj vezi. U Malom Iđošu nalazi se kuća u kojoj Zoran organizuje razne skupove, druženja ali i sastanke vezane za njegove organizacije.

On dođe ovde često, živi na relaciji Novi Sad – Mali Iđoš. Ne znam, ovo je malo mesto, svašta se priča, čudan je, voli da pije. Što se tiče njegove ćerke, nemam komentar na tu sramotu. Mislim da je i njegov ugled i kredibilitet u gradu ugrožen zbog njenog ponašanja i načina na koji se eksponira. O njoj se isto svašta priča, nisu to čista posla. Kakav god da je on, sigurna sam da nije srećan što je izašao onaj snimak – rekla je tada meštanka Malog Iđoša.

Pročitajte: Modni DUEL – Tea Tairović izgleda prosto, a Tamara Đurić ruši kalupe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Zoran tada nije bio voljan da priča o ćerki Tei i njenoj karijeri, a posebno ne o skandalu kada se pojavio njen snimak. Evo kako je tada sve prokomentarisao…

– Ne bih da komentarišem ništa, prekinuli ste me u pola radnog vremena, sada je skoro pet sati i sad sam u nekom svom raspoloženju. Pišem rad za SANU i nemam vremena time da se bavim. Ne znam što me pitate za Tein snimak, nije u redu, neću komentarisati. Hvala što ste pozvali, pozdrav – poručio je Tairović.

Pročitajte: Tea Tairović rasplakala devojku na nastupu u „Metropoli“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

Otac Tee Tairović ćutke o Vesni

Tada, o svojoj nekadašnjoj ljubavi i glumici koja se ovih dana našla u jeku skandala zajedno sa svojom ćerkom Anjom Alač i zetom Andrejem Josifovskim Pijanistom, nije želeo da govori. Ipak i sam je u toku kratke izjave otkrio da su njih dvoje navodno  imali romansu…

– Ne, ne, nemojte da insistirate. Pa ja s Vesnom nisam u vezi već deset godina i nemam šta da pričam o tome – bilo je sve što je rekao otac Tee Tairović o proslavljenoj legendarnoj glumici o čijoj ćerki i zetu ovih dana bruje mediji.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Ata Images