Fotografije Ane Nikolić
Svet

November 2, 2022 17:00

By

Trenutak na podu hodnika zasenila je nova fotografija: Kako je Ana Nikolić na sebe stavila doživotni pečat FOTO

Fotografije Ane Nikolić na podu su prošlost, ona je ponovo ona stara

O pevačici Ani Nikolić neretko se piše i priča kako se odala porocima a čini se da je ona rešila da na svoj način odgovori na ove prozivke. Ona je, naime, na svom Instagram nalogu objavila fotografiju gde je tip-top sređena dok se, sa druge strane, fotografija o kojoj govorimo nije dopala većini i zbog toga se našla na meti kritika.

Pročitajte: Ana Nikolić otkrila detalje iz života – Nepismena sam, pre Raste nisam imala ni internet

Rajko Ristić

Foto: Screenshot

Ne obazirući se na negativne komentare koji pristižu na njenu adresu, Ana se slika snima i to u najkontroverznijim izdanjima ne bi li od svojih pratioca izvukla određene reackije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

U tome je nedavno i uspela. Pratioci su bili iznenađeni fotografijom a u komentarima je nisu štedeli…

Pročitajte: Ana Nikolić nije dobro, porodica u suzama – Još si potrebna ćerki Tari

Foto: Ata Images

Al’ se upropasti žena, žalosno“, „Bude mi baš žao kada vidim kako neko sebe upropasti; Ana, trgni se, imaš dete, život može biti lep, nemoj ovo da radiš“, „Auuu Ana …trgni se ženo više, sve više i više vidim u tebi Ejmi Vajnhaus; ne znam da li te vidi porodica ali ako ne, s obzirom da imaš kćerku kod kuće, neko mora da reaguje da se dovedeš u red„ samo su bili neki od zabrinutih poruka koje su joj ispod ove objave ostavljali fanovi.

Pročitajte: Ana Nikolić neprepoznatljiva – Reči podrške stižu sa svih strana (foto)

Fotografije Ane Nikolić na podu

Foto: Instagram

Nikolićeva je postavila fotografiju na kojoj sedi na podu u hodniku, ispred vrata, dok u rukama drži cigaretu. Ovaj potez mnogi su okarakterisali kao degutantan budući da ima žensko dete, međutim, sigurni smo da je ovo samo jedna od Aninih indirektnih provokacija onima koji je ne vole i da razloga za zabrinutost nema…

Pročitajte: Ana Nikolić razrešila dilemu – Oni su krivci za sukob između nje i Milice Pavlović

Fotografije Ane Nikolić na podu

Foto: Instagram

Doživotni pečat lepotice u jednom momentu je izbledeo: Fotografije Ane Nikolić govore da je zvezda ponovo rođena

Mnogobrojni negativni komentari koji su pristizali na račin naše najlepše i najzogodnije pevačice sada su prošlost. Ana je ponovo sinula a njene slike na Instagramu pokazale su da je “zvezda je ponovo rođena.” Sredila je frizuru,  telo je ponovo dovela do savršenstva a komentari poput “ovo je ona prava Ana” nizali su se munjevitom brzinom.

Pročitajte: Pevačica priznala – Idem u Drajzerovu, mislim da blamiram Taru

Fotografije Ane Nikolić na podu

Foto: Instagram

Mnogo je onih koji i dalje spekulišu i koji su u razmatranje uzeli i činjenicu da se u Aninom životu pojavio neko ko je u njoj ponovo probudio uspavanu lepoticu devedesetih. Bilo kako bilo, jako je lepo videti pevačicu u starom izdanju a da li je ljubav prema muškarcu zaslužna da pevačica zablista kao nekad, ostaje da vidimo…

Fotografije Ane Nikolić na podu

Foto: Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić