Bivši muž Nede Ukraden
Svet

31 Oktobra, 2022 20:15

Saša hteo da sakrije da je bio u vezi s Nedom, ali ga je ova fotografija iz prošlosti odala: Sve puca od ljubavi

Veza Nede Ukraden i Saše Popovića je misterija za javnost

Neda Ukraden i Saša Popović navodno su davno bili u nekoj vrsti ljubavne veze, ali zavisi kojoj od ove dve strane više verujete. Naime, čitava tema ponovo je aktuelizovana zahvaljujući autobiografiji Nede Ukraden koju je pevačica nedavno predstavila javnosti. U njoj se dotiče i perioda kada joj se bivši direktor „Grand“ produkcije navodno udvarao, ali Sašu Popovića su takvi navodi po svoj prilici zatekli nespremnog.

Pročitajte: U biografiji sve otkrila – Saša Popović oduševio i Jelenu, ćerku Nede Ukraden

Neda Ukraden

Rajko Ristić

Neda Ukraden i Saša Popović možda stvarno jesu bili u ljubavi, ali čini se da su ovih dana nažalost u ratu. Tako se čini na osnovu oprečnih izjava koje daju a sve je započeto Nedinom ispovešću. Ovo je odlomak iz dela njene knjige koji nosi naziv „Saša P.“:

– Morao sam da budem načisto – da li ti mene, Neki, voliš ili ne? upitao je direktno da nije moglo direktnije.

– Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru… Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cvećepokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla.

Pročitajte: Saša Popović kumovao unukama Nede Ukraden

Ata images

– Znači, ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti – reče odlučno, ustade i krenu prema vratima.

– Alo, gde ćeš? Kud si krenuobrzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno:

– A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?

Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače – napisala je Neda u knjizi, a prenosi Story.

Popović sve demantovao

Popović je demantovao da su se događaji ovako odvijali, te je rekao da je pevačica sve to malo preuveličala. Zatim se nije pojavio na njenoj promociji knjige iako je bio pozvan, što je pravdao neodložnim obavezama u Opatiji, gde ima porodični dom.

Neda, s druge strane, imala je odgovor i na Sašin demanti, a postoji i fotografija koja jasno dokazuje njihov odnos iz davnih godina.

Pročitajte: Suzana i Saša Popović – Koleginica otkrila pikanterije iz njihovog braka 

Instagram

– Mi smo u jako dobrim odnosima i to je priča koja je završena pre 30 godina. Meni je najfascinantniji detalj kada je čovek došao u 4 ujutru, probudio cvećarku u ponoć i kupio u toj cvećari sve orhideje. To je nešto što svaku ženu očara. Mada svako ima svoje viđenje i ljubavi i raskida, ali u suštini svaki na svoj način popularni i zaposleni. Nismo ni u istom gradu živeli. To što smo se mi viđali bilo je u frci i u trci – rekla je pevačica.

S obzirom na to da bivši direktor Granda priča jednu priču, a pevačica drugu, i dalje ostaje misterija da li je uopšte postojala veza Nede Ukraden i Saše Popovića.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM