saša popović
Svet

31 Maja, 2022 19:30

Saša Popović kumovao unukama pevačice sa kojom je nekada bio u vezi

Ćerka Nede Ukraden otkrila istinu iz života svojih ćerki

Saša Popović je, kao što je poznato, pre braka bio veliki zavodnik, pa su pre Suzane, kroz njegov život prošle brojne žene, među kojima su i neke pevačice. Jedna od njih je i Neda Ukraden.

Neda Ukraden

Rajko Ristić

Pevačica i direktor „Granda“ bili su u vezi 1990. godine, deset godina pošto se Neda razvela od Milana Bilbije, sa kojim ima ćerku. Njihova veza nije potrajala, ali su ostali u dobrim odnosima i jedno o drugom uvek govorili sa velikim poštovanjem.

Ćerka Nede Ukraden dozvolila da njenim ćerkama kumuje mamin bivši

– Reč je o najnormalnijoj vezi i druženju muškarca i žene. Ne vidim tu nikakvu senzaciju. Čak i da smo pred venčanjem. Valjda i ja imam pravo kao i svaka druga žena da volim, da budem voljena i da imam nekog kraj sebe – komentarisala je, pre 30 godina, Neda njenu i Sašinu vezu. Danas na tu temu nerado govori, verovatno iz poštovanja prema Sašinoj porodici.

Rajko Ristić

Međutim, malo je poznato da je Popović mnogo godina kasnije ponovo ušetao u pevačicin život, a šta se zapravo desilo otkrila je Nedina ćerka Jelena Minović.

Naime, Jelena je gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrila da je Saša dao imena njenim bliznakinjama i tako im na neki način kumovao.

Pročitajte: Zet Peca godinama krije tajnu tašte Nede Ukraden i Marinka Rokvića

– To se desilo slučajno. Potpuno neverovatno –  prisetila se Jelena.
Naime, Jelena i njen suprug Predrag Minović su rešili da bebama daju imena po bakama – Neda i Milka, ali dan pred porođaj plan se iznenada promenio.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Bilbija Minovic (@bilba80)

– Moj suprug je sreo Sašu. On je pitao kako će se deca zvati, i kada mu je Peca ispričao, Sale je pitao zašto se jedno dete ne bi zvalo Aleksandra, po Pecinom ocu koji se zove Aleksandar i malo sugerisao jer se i sam tako zove. Peci i Nedi se svidela ova ideja i to je na kraju i prevagnulo, pa nije ni čudo što je sklona sad javnom nastupu i želi da bude voditeljka. Nije to ništa slučajno – ispričala je Jelena.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM