Ćerka Saše Popovića
Svet

May 27, 2022 12:00

By

Ćerka Saše Popovića svojim izgledom sve ostavla bez teksta, tata se ništa ne pita (foto)

Ćerka Saše Popovića u modnoj kombinaciji koja je mnoge oduševila

Suzana Jovanović ima dvoje dece, sina Danijela dobila je u prvom braku, a u drugom, sa Sašom Popovićem, ćerku Aleksandru. Budući da se Danijel nedavno oženio, porodica Popović iznova je stavljena pod lupu javnosti, posebno tajanstvena Aleksandra, koja je pre nekoliko dana svoju dugu kosu ofarbala u efektnu narandžastu boju.

Ćerka Saše Popovića prava je lepotica

Aleksandra se u društvu roditelja pojavila na proslavi rođendana Anastasije Ražnatović, a njen stajling mnoge je ostavio bez daha.

Pročitajte: Suzana Jovanović otkrila ko je otac njenog sina: Evo šta se dešava sa čovekom kojem je rodila Danijela

ćerka saše popovića

Ata Images

Ćerka Saše Popovića je za ovu priliku odabrala crne pantalone i majicu, narandžaste cipele sa visokom potpeticom i sako šarene boje. Za svoj mejkap Aleksandra je koristila paletu zemljanih tonova, a izgled je upotpunila talasastom kosom.

Pročitajte: Kraljevsko plava za najsmelije: Evo koliko košta odelo koje je ponela ćerka Saše Popovića na svadbi brata Danijela (FOTO)

ćerka saše popovića

Ata Images

Podsećanja radi, Aleksandra Popović živi skromno i povučeno, a njeno ime nikada nisu pratili skandali. Poznato je tek da je napustila fakultet kako bi se posvetila sopstvenom biznisu koji nema nikakve veze sa profesijom njenih roditelja. Aleksandra je, naime, završila kurs za manikir i trenutno brine o noktima svoje mame.

FOTO: Ata Images