ćerka saše popovića i suzane jovanović
Star

April 4, 2022 21:12

By

Ćerka Saše Popovića napustila dva fakulteta i upisala kurs: Evo čime je odlučila da se bavi

Ćerka Saše Popovića, Aleksandra, koja ne voli da se eksponira u javnosti, studirala je dva fakulteta, međutim ona je na iznenađenje mnogih napustila oba i odlučila da završi kurs za manikir.

Aleksandra je svesna ko su joj roditelji, ne stidi se njihovih poslova, veoma je ponosna na oca i majku, njihove karijere i uspeh, ali jednostavno ne voli javnost – počinje izvor za Alo.

Ona krije svoj identitet na društvenim mrežama, druži se sa običnim svetom i ne pati od ponašanja kojem su sklone njene vršnjakinje kojima su roditelji poznate ličnosti – dodaje izvor.

SAŠA POPOVIĆ

ATA IMAGES

Bez obzira što je svima jasno da je Popović obezbedio svoju naslednicu da u životu ne mora ništa da radi, izvor otkriva da Aleksandra uopšte nije takva devojka i da uprkos bogatstvu i nekretninama u posedu njenog oca i majke, ona ipak želi da radi, i to jedan krajnje zanimljiv i isplativ posao u današnje vreme, ali niko se ne bi nadao da se njime bavi ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića.

Pročitajte: Ćerka Saše Popovića više ne izgleda isto! Pogledajte kakve promene je napravila na sebi!

Aleksandra je kreativna devojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvek traži. Ipak, pošto ne voli da dangubi, a želi i da sama zarađuje novac, ona je završila kurs za danas jako popularnu nadogradnju noktiju, pa je gel-tehnikom počela da sređuje nokte. Njena prva mušterija i model je bila upravo njena majka Suzana, ali ovo joj ide jako dobro pa je rešila da proširi ovaj biznis za koji, naravno, ima neophodan početni kapital – priča izvor za gorenavedeni list.

sasa popovic

Ivan Vučićević

Suzana je nedavno govorila o svojoj deci i otkrila da ni sin ni ćerka ne vole da se eksponiraju u medijima.

Ćerka Saše Popovića ne voli javnost

Ni moj sin iz prvog braka, ni moja ni Sašina ćerka ne vole javnost i nikako ih ne možete videti u medijama. Naša ćerka je do sada promenila dva fakulteta. Ne zna ni ona čime želi da se bavi, pa se traži. Tu neodlučnost je nasledila na mene i ja sam prvo upisala ekonomsku školu, pa prešla u trgovačku, jer me ekonomija nije zanimala. Kod nje se to još nije iskristalisalo, ali neće da bude javna ličnost. Moja deca su se tako rodila i to su nam nametnuli. Rekli su nam „ako vi morate da budete javne ličnosti“ mi ne moramo – priča Suzana i dodaje:

Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje – objasnila je.

Suzana se dotakla i činjenice da Aleksandra ne voli ni društvene mreže.

Aleksandra je zaista skromna mlada devojka, ne voli da izlazi, ne voli klubove, barove i noćne provode. Ona se čak ne pokazuje ni na društvenim mrežama. Ima svoj mali krug bliskih prijatelja, a Instagram joj je zaključan. Kada negde krenemo zajedno, pošto ljudi vole da se pozdravljaju i fotografišu sa Sašom, ona mu često kaže: „Jao, tata, što ti privlačiš pažnju“. Malo joj je postalo lakše od kada smo počeli da nosimo ove maske zbog korone, mislim da se spasla – poentirala je Suzana Jovanović u duhovitom tonu.

 

IZVOR: ALO, BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN