Star

9 Marta, 2022 14:45

Ćerka Saše Popovića više ne izgleda isto! Pogledajte kakve promene je napravila na sebi!

Suzana Jovanović i Saša Popović važe za javne ličnosti koje uvek rado sarađuju sa medijima, tako da su neretko spremni da daju izjave, ili se fotografišu, međutim, svoj privatni život i porodicu drže podalje od javnosti.

Poznato je da imaju sina Danijela i ćerku Aleksandru, koji važe za vrednu i skromnu decu, a pevačica je samo jednom na Instagramu objavila fotografiju svoje ćerke, dok je Saša o njoj imao samo reči hvale:

Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje za punoletstvo, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče – rekao je tada Saša.

Aleksandra studira produkciju i uopšte je ne interesuje šou-biznis, kojim se bave njeni roditelji, dok je njen stariji brat već završio fakultet i odavno radi u Grand produkciji.

Saletova mezimica nekada je bila plavuša dok sada, sa bujnom, riđom kosom izgleda potpuno drugačije.

suzana jovanović

ata images

Ona je danas u društvu roditelja bila u jednom beogradskom tržnom centru i potvrdila reči svog oca, da je jedna sasvim normalna, skroma devojka. Naime, Aleksandra je kupovala u buticima u kojima kupuju i obični mladi ljudi, iako sebi može da priušti brendirane krpice.

suzana jovanović

ata images

PROČITAJTE: Jelena Karleuša izvređala muškarce! Nazvala ih najpogrdnijim imenima! A, evo i zašto…

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN