Bivši muž Nede Ukraden
Istina

12 Avgusta, 2022 21:47

Posle toliko godina Neda Ukraden priznala: Istina je, pokušao je da me udari

Ispovest Nede Ukraden ledi krv u žilama

Neda Ukraden priznala je da je svojevremeno bila potencijalna žrtva nasilja. Naime, njen nekadašnji partner pokušao je da je udari.

– Bilo je pokušaja, do duše pravdalo se to većom količinom alkohola. A šta ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita sujeta. On se čovek osetio ugroženim, mislio da ja njega pravim budalom, da ga varam ili da nekog drugog gledam – ispričala je u jednoj emisiji Neda, koja od prvog suočenja sa potencijalnim nasilnikom nije želela da pravi ustupke.

Pročitajte: Neće više da solira – Neda Ukraden traži muža, ovo su uslovi koje mora da ispuni

ispovest Nede Ukraden

Rajko Ristić

Ispovest Nede Ukraden pokrenula lavinu pitanja

Pevačica sa bogatim životnim iskustvom je naglasila i da u suočenosti sa lažnim optužbama čovek nikada ne treba da se pravda i izvinjava jer tako gubi samopouzdanje.

– To „majke mi, nije istina“ i slično, ma, nikad u životu! Kad jednom počnete da se izvinjavate i da ubeđujete nekog gotovo, kraj samopouzdanja, kraj srećnog života. Vi ćete biti stalno krivi, osetićete grižu savest što niste došli ranije, što se niste javili da kasnite. Ma, dajte molim vas! Još sad treba da se pravdam što mi je neko pomogao, kad sam došla i da li me je i ko pogledao – odsečno je rekla Neda.

Pročitaje: Našao mi se pri ruci kad je bilo najteže –  Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem (foto)

ispovest Nede Ukraden

Rajko Ristić

Neda Ukraden je zatim priznala i da je bila žrtva ucene te je osudila svaki oblik nasilja, za koje tvrdi da uglavnom potiče iz porodice i vaspitanja.

– U suštini je problem u odgoju, u odnosu majke i oca, tu leži tajna i odgovor. Ako vidite oca koji šamara i tuče vašu majku, i vi ćete možda isto tako posegnuti za šamarima. Ta slika oca kao uzora će negde ostati u podsvesti ili svesti deteta, zato treba voditi računa o tome kako se ponašate prema deci, pa tek onda kako se drugi ljudi ponašaju prema vašem detetu – rekla je u jednom intervjuu poznata pevačica.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram printscreen