Svet

24 Jula, 2022 11:00

Neće više da solira: Neda Ukraden traži muža, ovo su uslovi koje mora da ispuni

Neda Ukraden traži muža, ovo su uslovi koje mora da ispuni

Neda Ukraden već dugo je sama, a kako stvari stoje, taj status će se promeniti u bliskoj budućnosti. Naime, pevačica je rešila da nađe partnera sa kojim će deliti dobro i zlo, pa potom otkrila da su je muvali muškarci svih uzrasta.

Neda Ukraden traži muža

– Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih da bude takva razlika da bih ga mogla roditi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih volela nekome da budem mama – kaže Neda i otkriva kakvog bi muškarca vo-
lela da ima pored sebe:

Pročitajte: Našao mi se pri ruci kad je bilo najteže –  Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Kad bih mogla da dam tako jednostavan odgovor, verovatno bih imala nekog pored sebe. Svako doba u kome sam se nalazila imalo je svoje prednosti i mane. Sad bih tražila nešto drugačije. Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Mora da bude veoma, veoma interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i šta je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lep cvet, i podrška, i kompliment… I da zna kad treba udariti šakom o sto! Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni -rekla je Neda koja je i te kako ponosna na sve što je u životu postigla:

Pročitajte: Neda Ukraden muči muku – U životu joj nedostaje samo ovo da bi bila srećna

Neda Ukraden traži muža

Rajko Ristić

– Ja sam toliko želela tu toplinu doma, a stalno su mi je uništavali, stalno smo se selili i uvek sam se pitala da li ću
negde sviti gnezdo. Uvek sam imala fantastične stanove, a jedno-dvoje nas u kući. Sad kad vidim pun sto, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, šta čovek više da poželi sem zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pesmi i svojoj porodici jeste moja najveća i jedina želja – kaže pevačica.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ