Veza Suzane Jovanović i Saše Popovića
Star

August 1, 2021 15:00

By

Saša Popović se nećka, a Suzana Jovanović traži da kupe dva luksuzna stana!

Saša Popović se nećka, a Suzana Jovanović traži da kupe dva luksuzna stana!

Saša Popović se nećka, a Suzana Jovanović traži da kupe dva luksuzna stana! Saša Popović trenutno uživa u svom stanu u Opatiji, a kako STAR saznaje, supruga Suzana ga je nagovorila da kupe dva stana za ćerku Aleksandru i njenog sina Danijela.

Hoćemo deci da obezbedimo krov nad glavom. Neće na Bežaniji, samo žele Beograd na vodi

Saša Popović, Suzana Jovanović

Sale i ja želimo da deci obezbedimo krov nad glavom. San svakog roditelja je da svojim naslednicima kupi nekretninu. Tačno je da smo se obratili Viki za pomoć – rekla je kratko Suzana ne želeći da otkriva o kojoj lokaciji je reč, međutim, njihova bliska prijateljica nam je otkrila o čemu se radi.

Suzana je vršila pritisak na Sašu da kupe neke dve nekretnine u Beogradu koje bi mogli da poklone deci kada budu želeli da se osamostale. Saša se mnogo nećkao i negodovao jer on više voli da ima nekretnine na moru koje može da izdaje. Međutim, rekao je da mogu da pogledaju neke stanove kada se vrate sa odmora početkom septembra – objašnjava izvor blizak Popoviću i nastavlja:

Pročitajte: SCANDAL intervju! Saša Popović: „Karleuša ima DIVNU porodicu! Deca OBOŽAVAJU nju i Duška”

Saša Popović, Suzana Jovanović

Saša Popović se nećka, a Suzana Jovanović traži da kupe dva luksuzna stana!

On je mislio da pogledaju neke stanove u novogradnji u njihovom komšiluku na Bežaniji, međutim, Suzana nije htela da čuje za to. Želi da joj deca uživaju u modernom i urbanom kvartu kakav je Beograd na vodi. Saša je baš protiv toga, jer on ne voli tu gužvu koja vlada jer ljudi masovno dolaze baš tu da šetaju decu i uživaju pored reke. Tu živi Viki Miljković, pa otprilike već zna koja zgrada je dobra, koja strana, koji spratovi su najbolji zbog pogleda na reku i ceo Beograd, tako da će im ona biti od velike pomoći.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČUĆEVIĆ