Ana Nikolić i Rasta
Svet

February 20, 2023 22:14

By

Ovde će Rasta biti sahranjen: Ana Nikolić ne može da dođe sebi od šoka VIDEO

Grobno mesto Raste Đurića osvanulo na TikToku

Reper Stefan Đurić Rasta šokirao je javnost najnovijom objavom na TikToku. On je objavio video s groblja i otkrio da je sebi kupio grobno mesto.

Pročitajte: Ana Nikolić objavila video iz sobe, kako Rasta ovo dozvoljava – Ostalo ti je na podu, nisi dovoljno ušmrkala VIDEO

Rasta i Marija Balaban

Rajko Ristić

Rasta je u videu rekao reči koje su nasmejale, ali i šokirale njegove pratioce:

– Evo, kada budu pričali koji reper iznajmljuje automobile, a koji ne, Rasta čak ni grobno mesto ne iznajmljuje – rekao je reper.

Ubrzo su usledili komentari i reakcije da je reper potpuno poludeo.

Iako se njegova bivša supruga, Ana Nikolić, nije oglašavala ovim povodom, izvor blizak pevačici kaže da je i ona šokirana ovim njegovim potezom, pre svega jer smrt nije šala, a naročito ne za čoveka koji ima malo dete, kao što je to Đurićev slučaj.

Pročitajte: Stefan Đurić Rasta javno ismevao Đorđa Davida, a onda je dobio brutalan odgovor koji će ga razbesneti

@.stefanrasta 🙏#foryoupage #stefanrasta #fyp ♬ dva prsta – baalkan.speed

Podsetimo, Rasta je nakon pritvora počeo da vodi mirniji život i istakao da mu je izlazak iz pritvora bio kao novi rođendan i da je, dok je boravio u njemu, prošao kroz razne faze, pogotovo stvaralačke.

– Na kraju svega istina je samo da je sloboda neprocenjiva i da ne postoji ništa vrednije od toga. Neka moj primer bude za nauk da u životu ne mora baš sve da se prođe – rekao je Rasta svojevremeno.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, N.KOSTIĆ