Kuća Ane Nikolić svet novine svet portal
Svet

June 12, 2024 10:09

By

Kuća u kojoj je odrasla Ana Nikolić je čemer i tuga, evo šta u selu kažu o njenoj porodici: Dovodila je dečka a sada…

Kuća Ane Nikolić napuštena, u njoj više niko ne živi

Pre nekoliko dana ekipa emisije Paparazzo lov krenula je putem Paraćina u selo Donju Mutnicu kako bi posetili dom u kom je odrasla naša pop zveda Ana Nikolić. Naime, kuća Ane Nikolić u kojoj je poslednjih godina živela samo njenabaka, sve do svoje smrti, sada je totalno zapuštena. Meštani kažu da je Ana Nikolić redovno dolazila ali da je poslednjih godinu dana nisu videli.

Kuća Ane Nikolić – Evociranje starih uspomena, meštani otkrili kakva je Ana bila kao dete

Ekipa ”Paparaco lova” pre dvadesetak dana pričala je sa meštanima sela o Ani i njenoj porodici.

– U toj kući niko ne živi. Baba je umrla, majka joj je po Beogradu. Otkad je baba umrla slabo dolaze – otkrio je jedan meštanin.

Pročitajte Miljani su najteže pale ove reči – Ana Nikolić godinu dana nije posetila majku a evo šta joj je poslednje rekla

– Bila je normalno dete, majka joj je dama. Otac je bio glavni za selo, super familija, ali svi su pomrli – otkrio je jedan od komšija.

Kuća Ane Nikolić svet novine svet portal

Screenshot Paparazzo lov

– Kao dete je bila dobra, sad ne znam. Sve je pripalo njenom bratu, njoj ništa. Tako je bila babina želja. Ona je dolazila sve do prošle godine, ove nije. Dolazili su zajedno Ana i Rasta ovde. Rasta je jako povučen, fin dečko… – otkrila je komšinica Anine bake tokom ove posete.

Komšije su i ranije govorile da je bila mnogo dobro dete, veselo, razdragano uvek spremno za šalu i smeh:

Kuća Ane Nikolić svet novine svet portal

Screenshot Paparazzo lov

Jedna komšinica bila je veoma pristrasna pa ju je baš nahvalila…

– Bila je velika maza. Obula bi majčine čizme, koje su joj bile ogromne, i pevala je tu po dvorištu “Čačak, Čačak” od Lepe Brene. Htela je to i uspela je.

Kuća Ane Nikolić svet novine svet portal

Screenshot Paparazzo lov

– Svi su je voleli. Živela je u ovoj kući sve do preseljenja u Paraćin, gde je išla u osnovnu školu. Mnogo je bila vezana za svog pokojnog oca Dušana, koji je mlad preminuo. On je sahranjen na našem seoskom groblju. Tu je bila i njena baka, ali je ona umrla pre nekoliko godina. Dođe preko leta, bila je prošle godine sa ćerkom Tarom, igrale su se po dvorištu, tamo gde je nekad bila ljuljaška – ispričala je ranije baka Vera.

Kuća Ane Nikolić – Tužan prizor u selu u kom je odrasla Ana 

Kuća Ane Nikolić danas je otućna jer u nju niko ne dolazi. Ana je posebno tužna kada se seti svog doma jer joj je život zadao prvi veliki udarac sa samo dvadeset godina. Tada je preminuo njen tata.

‒ To mi je najteži period u životu. Kada je doživeo infarkt, imao je 43 godine, skoro kao ja sada. Moja tetka, koja je zdravstveni radnik, reanimirala ga je i vratila mu funkcije srca. Bio je 23 dana u komi, iz koje se nikada nije probudio ‒ ispričala je nedavno pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

‒ Prespavala sam sve te dane. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala da će se probuditi. Ali i da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Dve decenije kasnije Ani Nikolić otac jednako nedostaje, ali je s vremenom naučila da živi s bolom. U početku se, objasnila je jednom prilikom, sa tugom borila tako što je stalno radila na sebi.

‒ Umro je 11. maja, a ja sam tog meseca dala čak šest ispita i očistila godinu na Višoj dizajnerskoj. Otišla sam sa mamom i bratom Markom na more, trudila sam se da nastavim sa životom. Ali kako je vreme odmicalo, bilo je sve teže. Kada prođe neko vreme, shvatiš šta se zaista dogodilo. Prolazila sam kroz razne faze: nekada sam radila kao luda, nekada sam se zatvarala u sobu i danima plakala. I danas imam te momente kada me moje tuge polome.

AUTOR: SVET

FOTO: Paparazzo lov / ATA images