Tara ostaje kod Raste
Svet

December 1, 2022 17:00

By

Raskid je šansa za novi početak: Ana i Rasta ne mogu jedno bez drugog, Tara će biti presrećna

Bivši supružnici Ana i Rasta u zajedničkim dogovorima

Stefan Đurić Rasta je odslužio svoju kaznu kućnog zatvora i vratio se poslu, a čini se da je daleko zreliji i ozbiljniji. Jedini problem koji ima je novi sukob sa bivšom ženom Anom koja ga je, iako to nije njen manir osim ako joj kap ne prelije prepunu čašu, javno isprozivala i upozorila da će tek obelodaniti golu istinu o njemu koja, kako je navela, nije nimalo prijatna.

Pročitajte: Nikad više netrpeljivosti, netolerancije i mržnje – Ana Nikolić optužila Rastu za nedelo prema ćerki FOTO

Nova Rastina devojka

ATA IMAGES

Rasta pak nije imao nikakav komentar na to, samo je kratko objasnio da sa Anom komunicira samo onoliko koliko mora, ali kako se šuška, sve više je blizu odluke da zatraži zajedničko starateljstvo, te da se podjednako brine o detetu.

Kako SCANDAL! saznaje, Stefan Đurić Rasta, navodno, ima u planu da od suda zatraži puno starateljstvo nad svojom ćerkicom Tarom.

Pročitajte: Više se ne kriju – Rasta javno razmenjivao poljupce sa novom devojkom, a potom je poveo na specijalno mesto

Foto: Ata Images

Rasta smatra da je sada pogodan trenutak da zatraži od suda da mu se dodeli podjednako starateljstvo i on, navodno, priprema sve neophodno za taj proces – objašnjava nam izvor i dodaje:

Pročitajte: Ana Nikolić dobila podršku, konačno joj krenulo na bolje

Foto: Rajko Ristić

– On nema nikakve zamerke na Anino majčinstvo, naprotiv, ali jako je vezan za dete i hoće da Tara bude deo nedelje kod mame, a deo kod njega. E sad, da li će to proći na sudu i da li će Ana na to pristati, ostaje da vidimo. Ona je i kada se tek razvela istakla da ne želi da dete bude kod oca stalno pošto je Rasta u to vreme pušio marihuanu i ona s tim nije mogla da se nosi. Zato su se, navodno, i razveli. Naravno, kad god je Rasta želeo, Ana je vodila dete kod njega. Ona je sada, istina, ljuta na njega, međutim, mislim da je i njoj kao i njemu dete na prvom mestu i da će se oko ovoga dogovoriti lako i bez problema. Svakako, najbitnije je da je Tara srećna i bezbrižna, a ne sumnjam da će tako i biti jer su i pevačica i reper divni roditelji.

AUTOR: SVET

IZVOR: Scandal!

FOTO: ATA images