turneja aca pejovića
Prepolovio se

June 4, 2022 14:00

By

Aco Pejović drastično smršao pred veliki koncert, samo jednu stvar je izbacio iz ishrane (foto)

Dijeta Ace Pejovića daje ozbiljne rezultate

Aco Pejović odlučio je da pred veliki koncert u Beogradu dovede liniju do savršenstva. Kako sam ističe, noću kuhinju zaobilazi u širokom luku, a konzumaciju alkohola i jake hrane rešio je da svede na minimum.

– Ni kap vina nisam popio otkad sam počeo pravilno da se hranim! Suzdržavam se već neko vreme… Slatkiši su mi manji problem, jer ih ne jedem. Verovatno sam šećer nadoknađivao vinom koje sam ispijao svakog dana – kaže folker i dodaje da mu alkohol nedostaje samo u određenim situacijama.

Dijeta Ace Pejovića učinila svoje

– Teško mi je da jedem namirnice koje ne volim. Na primer, povrće, ribu… Rođen sam u Prijepolju, a ne na moru! Mi smo kao klinci jeli pastrmku samo za slavu i tokom posta. Znam da je riba zdrava zbog omega-3 masnih kiselina, ali nisam njen ljubitelj. U Prijepolju ni prasetinu nismo često jeli, već jagnjetinu i teletinu… Otkad sam promenio ishranu, na meniju ponekad imam piletinu – kaže Pejović i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

– Imao sam 100 kilograma. Ali to nije zdravo. Zato ću kad skinem još pet kilograma biti zadovoljan. Moram da smršam zbog zdravlja i koncerta! Mada, i zbog leta, jer se treba skinuti na plaži. Nije baš lepo kad stomak ispadne – priča folker i dodaje da noću zaobilazi kuhinju za razliku od prijatelja i kolege Ace Lukasa.

Pročitajte: Ćerka besna na Pejovića: Kako si mogao to da uradiš

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

– Ne jedem kasno, posebno otkad sam na režimu ishrane. Ne otvaram frižider noću, to radi Lukas. Oćoravio je otvarajući frižider po mraku! – završio je Aca Pejović.

FOTO: Rajko Ristić