Susret Karleuše i Duška
Svet

February 22, 2023 14:30

By

Susret Karleuše i Duška prošao neslavno: Evo o čemu su razgovarali supružnici FOTO

Susret Karleuše i Duška svi nestrpljivo očekuju 

Vest koja svaki put privuče veliku pažnju jeste kada proslavljeni fudbaler  Duško Tošić a sada i fudbaleski menadžer sleti u Srbiju. Svi mediji u tom trenutku prate njegov korak, ustremljeni isključivo na njegov odnos sa Jelenom.

Pročitajte: Duško je želeo sina ali mu se ta želja nije ostvarila – Jelena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici

ATA images

Koliko vremena zapravo provodi u svom porodičnom domu niko ne zna, ali dugoočekivani susret Karleuše i Duška ili bar zajedničko pojavljivanje, još uvek nismo videli. Ukoliko se sećate, slično je bilo i kada je Atinin i Nikin tata, stigao prošle godine u maju povodom gala proslave i venčanja bratanice Zvezdana Terzića

Tada je obavestio pratioce da je njegova trenutna lokacija Beograd ali se posle toga više nije oglašavao.

Pročitajte: Fotografija sa fudbalerom otkriva istinu – Sofija Šašić porekla vezu sa Duškom Tošićem, a sad se sve saznalo FOTO

Instagram

Naravno, svadba Terzićeve bratanice na trenutak je pala u senku jer je veliku pažnju privukao Duškov stajling kao i pitanje koje se tada samo nametnulo – ko je bila njegova pratnja na gala veselju zbog kog je i došao iz Istanbula.

Uskoro se navršava i godinu dana od ovog događaja a javnost još uvek nema informaciju da li su se supružnici Jelena i Duško tada sreli. Da li je proveo nekoliko dana u svom domu niko od njih dvoje nije otkrio, a Jelenina poruka putem Instagrama tačno je aludirala na odnos sa mužem i njegov boravak u Srbiji.

Tada, niko nije znao da su njih dvoje još uvek u braku.

Pročitajte: Karleuša ne krije istinu – Duško mi je rekao da sam matora i to pred ćerkama

– Svaka reč koju su ljudi bacili na mene kao kamen, pravila je sve veći i veći zid – poručila je naša najveća pop Diva Jelena na Instagramu.

Nakon svega, zaključak javnosti jeste da je nakon Duškove posete i pomentune svadbe susret Karleuše i Duška ipak prošao neslavno kao i da se, u tom trenutku, razgovor između njih uopšte nije dogodio.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images