Ćerka Siniše Mihajlović
Svet

December 17, 2022 09:00

By

Samo tebi sam smela dati ruku, volim te svim srcem… Reči Viktorije Mihajlović upućene ocu kida i najtvrđa srca

Ćerka Siniše Mihajlović skrhana gubitkom oca uputila mu je najnežnije reči..

Juče nas je napustio jedan od najvećih. Juče je na trenutak čitav svet zastao i shvatio veličinu Siniše Mihajlovića. On je bio svetski,a naš, on je bio najuspešnija levica srpskog i svetskog fudbala, vrhunski trener, požrtvovani suprug, sin, brat i otac. Ostavio je za sobom suprugu Arianu, šestoro dece, Viktoriju, Virdžiniju, Nikolasa, Dušana, Miroslava i Marka, i unuku Violante.

Pročitajte: Danas ceo svet plače – Preminuo Siniša Mihajlović

Ćerka Siniše Mihajlović

Foto: Ata images

Koliko god da je bio uspešan tokom profesionalne fudbalske karijere a kasnije i trenerske, nikada ga ta slava nije ponela. Uvek se vraćao u svoju bazu, u svoju mirnu luku, njegovoj supruzi koju je neizmerno voleo i naslednicima koje je od prvog dana učio pravim vrednostima. Ćerka Siniše Mihajlović, Viktorija, ne miri se sa gubitkom oca. Ona je jedva skupila snagu i uputila mu je najnežije reči podelivši niz zajedničkih fotografija na Instagramu:

– Sišao sam dole, pružio ti ruku, bar milion stepenica i sada kada nisi tu praznina je na svakom koraku. Iako je trebalo biti dug, naš put bio je veoma kratak. Moj još traje, i više mi ne trebaju slučajnosti, rezerve, zamke, poruge onih koji veruju da je stvarnost ono što vidite. Sišao sam niz milione stepenica dajući ti ruku ne zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više. S tobom sam se spustio niz njih jer sam znao da su kod nas jedine prave zenice, iako tako zamagljene, tvoje. Volim te svim srcem tata, čista, retka dušo, ponosu mog života, moj heroju, moja VELIKA ljubavi.

Pročitajte: Oproštajno pismo Siniše Mihajlovića će vas rasplakati – Vaša ljubav me je grejala, srešćemo se opet

Tokom prethodnih nekoliko meseci legendarni fudbaler borio se sa nažalost, jačim suparnikom kojeg je jednom već pobedio. Leukemija se tokom letnjih dana ponovo vratila u Sinišin život i ovog puta ishod je bio fatalan. Tokom teških dana koje je porodica Mihajlović proživljavala u prethodnom periodu, ćerka Siniše Mihajlović je često na pomenutoj društvenoj mreži objavljivala fotografije sa ocem pružajući mu podršku. Jedna od poslednjih fotografija lepe Viktorije jeste iz perioda njenog detinjstva kada joj je tata ispunjavao svaku želju te ju je naučio da jaše ponija, u opisu je napisala srceparajuće reči:

Pročitajte: U Italiji su svi u suzama – Dirljivim rečima opraštaju se od Siniše Mihajlovića

Ćerka Siniše Mihajlović

Foto: Instagram

„Udvoje se kao divovi možemo boriti protiv svake boli, na mene možeš da računaš. Ti imaš dušu kakvu ja želim da imam“, napisala je Mihajlovićeva ćerka uz fotografiju iz bezbrižnih dana detinjstva na kojoj je sa ocem.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram