Jelena Vučković svet novine svet portal
Star

April 10, 2021 16:00

By

Goca LJUTA na sina! „Snajka mi je POBACALA pola garderobe!”

Goca Božinovska je mnogo ljuta na svog sina Mirka Šijana jer u jeku pandemije renovira gornji sprat vile u Surčinu. Kako nam je otkrila, kuća joj je puna majstora, pa je rizik da zakači virus veliki, a to nikako ne bi smela zbog trudne snajke i bolesne majke.

Goci snajka pobacala pola garderobe!

Došla sam iz Kraljeva da se malo odmorim. Ovde me je dočekao haos. Sve vrvi od majtora, a ja moram da se čuvam korone zbog majke, pa kad bih joj i to prenela, ubila bih je. Ljuta sam malo na Mirka što je toliko požurio sa tim renoviranjem. Sav živi nameštaj su izbacili. Sve novo kupuju, kreče u neke druge boje. Sad kada znaju da će biti dečak, mogu da krenu i sa sobom za bebu. On želi da menja i spavaću sobu, hoće da budu u sobi koja gleda na bazen. Ma rekla sam mu: ‘Uzmi bre koju hoćeš, šta me samo zapitkuješ!’ Ne mešam se ja njima ni u šta – kaže za Star Goca i hvali se da joj je snajka Bojana pomogla oko sređivanja ormara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Ajde kad sam već došla kući, da malo ormar sredim. Izvadim stvari, a Boka mi kaže: ‘Šta će vam ovo, šta će vam ono, šta čuvate?!’ I ja tako pola ormara izbacim. Onda neke stvari od ćerki Zorane i Jelene što ne nose, takođe smo izbacile i napravismo gomilu. Kaže snajka: ‘Šta čuvate?! Ako tu stvar niste dugo obukli, bacite!’ I ja je poslušam i sve sam izbacila. Veš sam bacila u kontejner, nema smisla da to poklanjam nekome. A ostalo ću da iznesem ispred kapije, napisaću besplatno je, uzimajte kome šta odgovara. Nego me ovo vreme nešto nervira! Te će kiša, te neće! Pa mi žao da sve pokisne i ubuđa se – iskrena je pevačica.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ