Star

August 21, 2021 19:00

By

Stefan Karić pokreće biznis! Pravi garderobu za prodaju!

Kada su videli kako Luna i Marko lepo zarađuju od modne linije i Jutjub kanala, Stefan Karić je odlučio da krene njihovim stopama uz podršku svoje devojke Jovane. Iako ne voli da ga povezuju sa Đoganijevima, Stefan je za STAR otkrio da nikoga ne kopira, već da sve radi na nagovor svojih fanova.

Stefan Karić pokreće biznis!

Nikome još nisam pominjao da planiram da pokrenem liniju garderobe sa svojim potpisom. Neće to biti kao ovo što Marko Miljković radi trenerke i majice, već nešto totalno drugačije. Kad dođe vreme za to, otkriću o čemu se radi. Sada nam je prioritet Jutjub kanal. Bacio sam pogled na to što rade Luna i Marko i mogu da kažem da nije loše, mada ja imam nešto drugačije u svojoj glavi, drugačiji koncept snimanja i ideja, kako ne bi bilo isto što i oni rade. Što se tiče Lune, nisam u kontaktu sa njom odavno i tu bih stavio tačku – rekao je za STAR Stefan koji je sa svojom devojkom Jovanom proslavio prvih šest meseci veze na Zlatiboru.

Stefan i Jovana imaju veliku armiju fanova koji ih vole i prate, pa su im sami dali ideju kako da zarade novac, a da njihova publika bude zadovoljna jer će preko snimaka pratiti sve šta rade. Iako se Jovana u prvi mah protivila tim snimcima iz njihovog privatnog života, kao i poređenju sa Lunom, na kraju je shvatila da tu stvarno mogu lepo da zarade, a zapravo ništa ne rade – kaže nam Karićev drug.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR