Razvod Lune i Marka
Svet

May 21, 2021 11:00

By

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK! Otkrili šta rade Luna i Marko i da li VIĐAJU Anabelu?!

Luna Đogani i Marko Miljković izgovorili su sudbonosno “da”, a komšije u njihovom kraju tvrde da nisu imale pojma da rijaliti zvezde planiraju venčanje.

KOMŠIJSKE PRIČE!

Pratim rijaliti i obradovala sam se što su došli ovde da žive. Posećuju ih Gagi i Adam, Lunina porodica, njih uvek prepoznam kad ih sretnem ispred zgrade. Za venčanje sam iz medija saznala, niko ovde ništa čuo nije. Baš su dobro sve sakrili, u tajnosti su planirali. Shvatila sam da su se zasta venčali kad su se zahvaljivali ljudima na čestitkama – priča komšinica.

Živim ulaz pored njih i svako jutro ih vidim dok šetaju malog psa Loli. Loli je bila bolesna, opada joj dlaka i Luna baš brine oko nje. Pričala mi je da je voli kao da je deo porodice i da je redovno vodi kod veterinara kako bi joj bilo bolje. Često mazi stomak, vidi se da je srećna zbog trdnoće i da jedva čeka da bebu uzme u naručje. Videla sam jedan dan dostavljače kako u zgradu u kojoj Luna i Marko imaju stan unose opremu i dečje stvari, pretpostavljam da je to za njih bilo i da polako spremaju sobicu – otkrila je komšinica.

Žena u obližnjoj radnji kaže da joj je Luna redovna mušterija.

Luna i tokom trudnoće često dolazi kod nas u nabavku. Kupuje neke sitnice, svakodnevne potrepštine, i uvek negde žuri. Nikad se ne zadržava, ne komunicira preterano. Valjda se i plaši da bude u zatvorenom, pandemija je. Naravno, masku uvek nosi. Nosi je i napolju, vidi se da vodi računa. Nekoliko puta je došla i u muškim duksericama, verovatno Markovim – priča ona, dok komšinica koja se ispred radnje zatekla kaže da se ovaj par nije preterano potrudio da se sprijatelji sa susedima.

Pravo da vam kažem, po medijima sam i shvatila da Luna i Marko žive u našem kraju, rekla bih da se oni ne druže ni sa kim iz komšiluka. Ne pratim rijaliti toliko, ali znam ko su oni. Imamo u kraju par kafića u kojima se skupljamo, njih nikada nismo videli, nisu svraćali ni u otvorene bašte u kojima je i ranije moglo da se sedi. Valjda gledaju malo i da se sklone – kaže komšinica za “Blic.rs”.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČICEVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE