Dom Radoša Bajića svet novine svet portal
Svet

January 23, 2024 15:45

By

Komšije servirale istinu: Evo gde živi Radoš Bajić i kako se ponaša prema sugrađanima

Komšije o Radošu Bajiću rekle sledeće

Komšije o Radošu Bajiću imaju samo reči hvale a toga je svestan i sam glumac. Radoš Bajić, glumac, scenarista i reditelj, živi u pravom malom, privatnom raju, a po fotografijama niko ne bi rekao da se njegova oaza mira sa toliko zelenila nalazi u Beogradu. Radoš je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram gde često objavljuje svoje fotografije, a svojevremeno je pokazao dvorište kuće u prestonici.

Komšije o Radošu Bajiću

ata images

Komšije o Radošu Bajiću – Sveden, smeran i uvek nasmejan komšija 

Glumac je sebi i svojoj porodici uredio kuću po njihovom ukusu, a inače se i svrstava na listu najbogatijih umetnika. Uživaju puni plućima u njihovom domu koji odiše toplinom.

Pročitajte Radoš Bajić je najbogatiji srpski glumac, a na kući koju poseduje svi mu zavide, evo kako ona izgleda (foto)

Radoš je, inače, veliki ljubitelj pasa, pa ih često pokazuje svojim pratiocima, a od ogromnih zidina koje okružuju imanje niko ne može da vidi šta porodica radi svakodnevno.

Komšije o Radošu Bajiću – Nasmejani ranoranilac

Inače, u njegovom komšiluku se nalazi samoposluga u kojoj je Bajić mušterija, a svojevremeno su za “Blic” komšije o Radošu Bajiću rekle su lepE stvari…

Pročitajte Radoš Bajić iskreno – Srpski narod bio je lepši, bolji i čistiji bez rijalitija 

– Radoš dolazi gotovo svakog dana, ranoranilac je. Kupuje svakodnevne potrepštine, ali u velikim količinama. Radnju napušta sa punim kesama svega i svačega. Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga oko serija, a on im uvek odgovori sa osmehom – otkriva radnica u obližnjem marketu, dok jedna od mušterija dodaje:

– Radoš se odlično slaže sa sinom, žive zajedno. Sami peru auto, ne razbacuju se bespotrebno. Kuća im je ograđena zidovima, deluje da vole svoju privatnost. Nisu bučni, nema žurki, ali ni svađa.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images