Vila Zdravka Ćolića na Košutnjaku
Svet

December 27, 2023 09:00

By

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku krije tajnu iza velikih zidina: Ćerka Una sve obelodanila, za praznike izgleda…

Vila Zdravka Ćolića na Košutnjaku je prava mera luksuza

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku oaza mira je cele porodice, a osim što izgleda kao iz časopisa ona poseduje i mnoge druge tajne… Velika muzička zvezda Zdravko Čolić sa svojom porodicom, suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom, uživa u luksuznoj vili na Košutnjaku, koja ima ogromno dvorište.

Vila Zdravka Ćolića na Košutnjaku

Ivan Vučićević

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku krije detalje koje niste ni zamišljali

Vila Zdravka Čollića na Košutnjaku poseduje i visoke mere bezbednosti – tu su dve kapije koje celo dvorište ljubomorno čuvaju od radoznalih pogleda. U dvorištu se nalazi i omanji bazen, trambolina a mnoštvo drugih detalja smo mogli da vidimo putem društvenih mreža.

Pročitajte Zdravko Čolić progovorio o razvodu – Nisam želeo da do toga ikad dođe, bilo je problema

Čola ne pokazuje imanje u javnosti, ali njegove ćerke to čine. Tako smo mogli da vidimo i cveće koje je zasađeno tik do ležaljki pored bazena, kao i mnoštvo zelenila koje ih okružuje sa svih strana.

Vila Zdravka Ćolića na Košutnjaku

Instagram

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku za praznike dobila je potpuno novo ruho te sada u jednom delu kuće sija prelepo okićena jelka.

Pročitajte Zdravko Čolić godinama krio mlađu ćerku – Svi su ostali iznenađeni kada su videli u kakvu je lepoticu izrasla

Mnogi žarko žele da vide i kakav je enterijer u unutrašnjosti a za sada ovo je jedini momenat koji je isplivao na društvenim mrežama.

Vila Zdravka Ćolića na Košutnjaku

Instagram

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku nalazi se u prijateljskom kraju

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku bila je nepoznanica za javnost dok njegova starija ćerka nije počela da se eksponira na društvenim mrežama. Ipak, unutrašnjost kuće još uvek je ostala misterija. Komšije su oduševljene celom porodicom a ističu i kako cene Čolu. Jedna od komšinica je otkrila da je prvi susret sa Zdravkom imala na dečjem igralištu.

Pročitajte Ćerka se oglušila o tatine molbe – Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni, boleće

– Prvi put kada sam ga videla, nisam mogla da verujem. Njegova deca i moja deca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovek, kad ono – Čola. Ja stala, gledam i ne verujem. On se lepo nasmejao i od tada se uvek lepo javi kada se sretnemo na igralištu. Čovek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega – otkrila je bila komšinica svojevremeno za “Blic”.

Vila Zdravka Ćolića na Košutnjaku

Ata images

O Čoli, komšije su i ranije pričale sa ushićenjem…

– Znam sve o Zdravku, ali neću da vam kažem. Moja kuća je blizu njegove, a sa istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, a tako treba i da ostane. Kako vidim, to poštuju i konobari i komšije i niko se do sada nije usudio da uslika na kvarno njega i porodicu. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zalužuje – kaže ona.

Pročitajte Iznenadićete se – Pre nego što je oženio Aleksandru, Zdravko Čolić je baš ovu ženu želeo

Komšinica Snežana otkriva da joj je veoma žao što se jednom nije slikala sa njim kada je imala priliku.

– Joj sedi on jednom pored mene u kolima, vozač ga je vozio i izašao nešto do trafike da mu kupi. Ja ga pitam „je l‘ to Čola u kolima?”, a on klimne glavom. Mene je bilo sramota da mu priđem da se slikam, šta će, čovek tako velika zvezda, ko zna koliko ga njih gnjavi za slikanje. Evo i danas žalim što se nisam taj dan slikala sa njim, ne znam da li ću imati takvu priliku ponovo. Čola je naša najveća zvezda – iskrena je Snežana, koja je ponosna što joj je Zdravko u komšiluku.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images