Ćerka Zdravka Čolića
Svet

June 16, 2023 09:15

By

Zar beba u tako mladim godinama: Čola van sebe zbog činjenice ko mu je zaveo ćerku FOTO

Ćerka Zdravka Čolića posvećena je porodici ali i svom psu Žozi

Činjenica da je starija naslednica Zdravka Čolića muzičara izuzetno intrigantna, rezultirala je popularnošću kojom čak ni neke domaće istaknute zvezde ne mogu da se pohvale. Una Čolić izdvojila se  posebnom lepotom i harizmom.

Pročitajte Ćerka se oglušila o tatine molbe – Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni, boleće

Dom Zdravka Čolića

Foto: ATA Images

Veliki broj ljudi prati Unu na društvenim mrežama, najpre na Instagramu i Tik-Toku, što joj u neku ruku daje na značaju pa i uticaju. Populacija njenog uzrasta i nešto mlađi prate svaki njen korak, šta je obukla, pojela, kako i gde živi, kako se odeva, ima li dečka, gde putuje i slično.

Porčitajte Očeva kopija, vanbračni sin Zdravka Čolića javno ga isprozivao – Tražiću od njega alimentaciju za sve godine unazad

Fotografije Une Čolić

Instagram

Sve ovo zanima i novinare, naravno iz ugla Uninog oca, proslavljenog umetnika koji je stariju naslednicu a potom i mlađu sa suprugom Aleksandrom dobio u kasnijoj dobi. Svi priželjkuju da znaju kako se Čola nosi sa roditeljskim zadacima i izazovima na mnogo nivoa, a zanima ih i šta on kaže za Unine otvorene haljine, letovanja na jahti, pa i fotografije iz spavaće sobe.

S obzirom na to da svoju intimu skriva kao zmija noge od Čolića gotovo nijedna jedina izjava o ćerkinim postupcima nije dospela u javnost. S kakvim god nedoumicama i roditeljskim borbama on da se suočava, ostavlja to za porodicu, a čini se da on Uni i Lari malo toga brani.

Pročitajte Ćerka se oglušila o tatine molbe – Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni, boleće

Mlađa ćerka Zdravka Čolića bez problema pred pratiocima na Instagramu pokazala je dečka, a ništa drugačije nije postpula ni Una, koja je čak nedavno sve obavestila da je novi član porodice stigao.

Ona je, naime, objavila fotografiju kućnog ljubimca kojem je dala ime Žozi. Psić je pobrao simpatije svih, a da li je uspeo da stekne i Čolinu naklonost vreme će pokazati, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram