Dom Zdravka Čolića
Svet

April 15, 2023 17:30

By

Zavirite u bezobrazno skupu vilu Zdravka Čolića: Luksuz je za ovo slaba reč FOTO

Dom Zdravka Čolić njegova je oaza mira i sreće

Zdravko Čolić živa je legenda našeg doba i neko ko je apsolutno zaslužio poštovanje i aplauze na svakom koraku s obzirom na to da tokom karijere duge četiri decenije nema nijednu mrlju, već samo megahitove i prepune dvorane širom sveta. Iako je tako veliki, slavan i uspešan, on je u duši ostao skroman baš onakav kakav je bio kada je zakoračio u muzičke vode. Tome svedoče i svi koji ga poznaju, a uspeo je to da prenese i na naslednice, Unu i Laru.

Pročitajte: Zdravko, šta ti je ovo trebalo – Čolić se skinuo i prošetao potpuno go, ćerke i supruga šokirane FOTO

Dom Zdravka Čolića

Foto: Ata images

Čolina ženska komuna koju čine supruga Aleksandra i dve ćerke do nedavno se nije javno eksponirala. Međutim kako devojke odrastaju koriste društvene mreže te smo tek nedavno imali prilike da vidimo u kakve su lepotice izrasle Lara i Una. Starija Zdravkova naslednica na društvenim mrežama veoma je popularna, pa njeni nalozi broje više hiljada pratilaca a ona svakodnevno postavlja fotografije na kojima se između ostalog može videti i kako izgleda porodična kuća na Košutnjaku.

Pročitajte: Čolina misteriozna supruga konačno uslikana – Oronulo i umorno lice u prvom planu FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Čolina vila je okružena zelenilom, ispred koje je veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti, koju on nikad nije isticao u javnosti. Ono što do sada nismo imali priliku da vidimo je unutrašnjost kuće u Beogradu u kojoj živi naš legendarni muzičar. Međutim, na fotografijama koje mlada Una postavlja može se naslutiti kako im izgleda dom, iako objavljivanje njih možda i nije po pevačevoj volji.

Pročitajte: Da li je neka bolest u pitanju – Zdravko Čolić ne liči na sebe, ovakvog ga nikad niste videli FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Luksuz, bazen i prelepa terasa je nešto što odlikuje dom Zdravka Čolića. Sigurno jedan od najlepših delova kuće je dvorište u kome se nalazi bazen. Porodica dosta vremena provodi okružena prirodom, a Una svaki put koristi lepo vreme kako bi osunčala svoje zgodno telo. Kuća je sređena po poslednjoj modi, pa ćerka legendarnog pevača često poziva prijatelje na druženje.

Pročitajte: Ne kontrolišu se – Ćerka Zdravka Čolića pokazala prelepog dečka, ali šta će tata reći na ovaj kadar FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Dom Čolića obiluje ogledalima, pa mlada Una koristi svaku priliku da uradi poneki “selfi”. Za vreme letnjeg perioda, u dvorištu se nalazi i trambolina, za koju niko do sada nije znao da postoji. Nju je Una verovatno koristila kada je bila mlađa. Porodični vrt je prepun zelenila i drveća, a po travi bi se reklo da se redovno održava.

Pročitajte: Unina promena će vas šokirati – Čolićeva ćerka prešla u svetlo, da li biste je ikad prepoznali (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images