duško tošić
Star

April 12, 2021 13:00

By

Isplivao DOKAZ! Evo s kim Duško Tošić PROVODI VREME u Turskoj!

U jeku spekulacija o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, na društvenoj mreži Instagram isplivala je fotografija koja jasno pokazuje sa kim fudbaler provodi slobodno vreme u Turskoj.

Gori internet!

Naime, Duškov saigrač fudbaler Haris Hajradinović je na svom “Instagram” storiju objavio fotografiju u društvu svojih saigrača sa Balkana, među kojima se našao i Tošić.

Podsećanja radi, Duško se nedavno našao u žiži interesovanja kada se u medijima pojavila informacija o Tošićevoj navodnoj aferi sa Anom Jovanović, bivšom suprugom pevača Peđe Jovanovića Blizanca. Fudbaler se povodom ovih priča nije javno oglašavao dok je njegova supruga Jelena javno demantovala ove navode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga. Nikada. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi najstrašnije napade zbog mene. Imam potrebu da napišem: Niko tebe Duško ne može da uprlja, nema te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu – napisala je Jelena Karleuša na svom Instagramu.

FOTO: RAJKO RISTIĆ