Jelena Karleuša i Dragana Mirković svet portal svet
Svet

December 16, 2023 19:30

By

Zbog ovog problema moraće na operaciju: Oglasila se i pevačica, otkrila kako se oseća

Narušeno zdravlje Jelene Karleuše zbog problema sa disanjem

Naša najpoznativa pop diva, Jelena Karleuša izjavila je da vodi bitku sa zdravljem i sve to zbog devijacije nosa koja joj pravi mnogo poteškoćaa i zbog koje ne može normalno da diše. Pevačica je rekla da ranije nije imala snage da se operiše i da se reši tog problema. Međutim, iako je narušeno zdravlje Jelene Karleuše ona baš zbog ove vrste zdravstvenog problema ima, kako i sama ističe, specifičan glas.

Narušeno zdravlje Jelene Karleuše svet portal

Instagram

Narušeno zdravlje Jelene Karleuše – Njena boja glasa je zbog toga i posebna

– “Boja glasa je nešto što je u mom pevanju vrlo prepoznatljivo i posebno. Boja glasa, tehnika vokala i disanja, sve je to ono po čemu se ja razlikujem od drugih. Jedan od najbitnijih faktora za takvo pevanje je devijacija moje nosne pregrade. Ona je u mom slučaju ekstremna i ja uopšte ne koristim nos za disanje” – rekla je Karleuša, a za disanje koristi usta:

– “To je dovelo do specifičnog načina, boje i ekstremno visokih tonova koje mogu da proizvedem. Neprestano otvaram usta kako bih disala, kao riba. U mom slučaju ribetina!” – našalila se ona, pa spomenula operaciju.

– “Operacija nosa je nešto što nikada nisam smela da uradim iako mi pevanje i igranje bez pravilnog disanja opterećuje srce i oduzima snagu “- napisala je pop diva na svom Instagram profilu.

Narušeno zdravlje Jelene Karleuše svet portal

Instagram

Narušeno zdravlje Jelene Karleuše primetilo se

Podsetimo, narušeno zdravlje Jelene Karleuše bilo je primetno na nastupu u Crnoj Gori. Pevačica je nedavno saopštila da je jedva izdržala nastup u Kotoru, kao i to da joj je bilo toliko loše da je mislila da će se srušiti. Ova izjava Jelene Karleuše zabrinula je sve, pošto je poznato da se ona nikada ne žali koliko god da joj je teško i naporno.

Pročitajte Jelena objavila fotografiju koja kida dušu – Dani porodične sreće zauvek su prošli (foto)

– “Hvala svima koji ste došli sinoć na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primećujete, čudno sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć” -napisala je je Jelena i dodala da iako su je lekari savetovali da odustane od nastupa jer je imala neverovatne bolove, ona je izdržala do kraja jer nije želela da izneveri fanove.

Narušeno zdravlje Jelene Karleuše svet portal

ata images

AUTOR: SVET

IZVOR: NPortal

FOTO: ATA images, Instagram