Izjava Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

December 11, 2023 20:56

By

Posle teškog stanja u kome se našla, Karleuša otkrila ko se iživljavao na njoj: Želi samo jedno

Izjava Jelene Karleuše o kolegama iznenadila sve

Jelena Karleuša danas je sopštila da je jedva izdržala nastup u Kotoru, te da joj je bilo toliko loše da je mislila da će se srušiti. Ova izjava Jelene Karleuše zabrinula je sve, pošto je poznato da se ona nikada ne žali, ma koliko joj teško bilo. A, da se zaista osećala loše dokaz su i fotografije sa aerodroma na kojima Jelena samo prolazi pored fotografa, iako im je ranije uvek rado pozirala.

Izjava Jelene Karleuše svet portal svet

Ata images

– Hvala svima koji ste došli sinoć na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primećujete, čudno sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć -napisala je je Jelena na svom Instagram profilu, a potom objasnila i šta joj se dešavalo.

Pročitajte Sporazumno su se razveli – Muž Jelene Karleuše pored ove dame pronašao sreću 

– Ipak sam stegla zube i odradila zbog vas, iako su organizatori hteli da odložimo. Hitnu pomoć posle nastupa nisam dala da zovu jer sam izgledala užasno! Pre bih umrla nego neko takvu da me vidi. Srećom preživela sam. Ovo sam napisala da znate… Nekada mi u ovom poslu pevamo i zabavljamo narod i onda kada niko ne zna da smo loše. Krvav posao, pogovoto za nas žene – zaključila je Jelena.

Izjava Jelene Karleuše svet portal svet

Ata images

Pored ove objave, još jedna izjava Jelene Karleuše iznenadila je sve, a tiče se njenih kolega.

– Nema ništa ni protiv jednog kolege, ali mislim da je kranje vreme da me ostave na miru! Okej je. Izdala sam dva albuma, to je svima jako teško palo. Bila je dobra promocija. Dobri su spotovi. Iživljavali su se svi na meni – rekla je JK za Hajp.

Pročitajte Jelena objavila fotografiju koja kida dušu – Dani porodične sreće zauvek su prošli

Podsetimo, JK je pre par meseci nakon objavljivanja dva albuma dodatno potkačila kolege i uputila im poslovni savet.

– Ako se uzme u obzir da su na oba albuma sve pesme hitovi (a to je 19 pesama) i da je moj vizuelni i modni uticaj i inovacija teško nadmašiva kategorija, nisam sigurna da u narednih nekoliko godina neko treba da snimi album i da se slika za isti na ovim prostorima, a da ne ispadne smešan i da se ne poredi sa mnom. Kada je reč o video produkciji, tu je i nekoliko godina malo. Bolje da ne snimaju više nikad. Nije ovo hvaljenje, ovo je realnost a za pametne i dobronameran savet – istakla je JK nedavno.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES