Teško detinjstvo Anabele Atijas
Svet

October 28, 2023 20:45

By

Anabela Atijas progovorila o traumi iz detinjstva pa otkrila šta je učinilo još jačom

Teško detinjstvo Anabele Atijas primoralo je da potraži pomoć psihoterapeuta

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, ponata pevačica je progovorila o pojedinim teškim trenucima iz prošlosti, a teško detinjstvo Anabele Atijas je dovelo do toga da potraži pomoć i stručnog lica odnosno psihoterapeuta.

Teško detinjstvo Anabele Atijas

ATA images

Teško detinjstvo Anabele Atijas učinilo je jačom

Anabela Atijas je govorila o traumama iz detinjstva koje su ostavile traga pa je izjavila da je imala jednu od terapija da mora da brine o detetu u sebi i da priča sa njom i da plače zajedno sa njom. I kako tvrdi, tada je u glavi imala sliku sebe sa tri ili četiri godine i sve joj se u tom trenutku vratilo i shvatila je da mora da radi na detetu u sebi koje je bilo jako povređeno.

“Ja sam imala jednu od terapija, da brinem o detetu u sebi, da pričam sa njom, da plačem sa njom tačno sam imala sliku sebe sa tri, četiri godine vratilo mi se sve u detalje i moja kuća u Bosni do te mere da sam miris mogla da osetim, ali puno sam morala da radim na detetu u sebi jer je ono bilo povređeno” – rekla je pevačica.

Takođe, rekla je da taj proces nije bio nimalo lak i dodala da su je upravo te frustracije učinile jačom i da je je to bilo na neki način čudo za nju jer je osetila da je prodisala.

Teško detinjstvo Anabele Atijas

ATA images

Pročitajte Izbegla je mučnu hemoterapiju, spasila ju je hitna operacija! Anabela Atijas nikad iskrenije o borbi sa rakom!

“Naterana sam da shvatim da je ta devojčica za kojom sam plakala koja je u jednom momentu umirala od bola pred mojim očima, nijedan roditelj ne radi to svesno, rade najbolje što mogu, zaista sam to shvatila, hvala im na svemu čak i te traume jer su me one napravile ovakvu kakva jesam, i te frustracije nas čine jačim. To je bilo čudo za mene, kao da sam prodisala i skinula neku kožu koja me je stezala, a nije bila moja” – iskreno je rekla, prenosi Blic.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images