Izjava Nikoline Pišek
Svet

June 8, 2023 14:30

By

Tuga i neverica kako žive: Maloj Uni hoće da naude, Nikolina Pišek ne ume dalje bez Vidoja

Izjava Nikoline Pišek ledi krv u žilama 

Voditeljka Nikolina Pišek, u maju prošle godine, ostala je bez supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo. Iako je ova vest šokirala mnoge pa i samu Nikolinu ona je, nakon 40 dana skinula crninu…

Pročitajte Nikolina Pišek obmanjuje naciju – Miša Grof otkrio nove detalje o luksuznoj nekretnini u Zagrebu

Izjava Nikoline Pišek

ATA images

Poznata voditeljka otkrila je da je zbog toga što je svog supruga žalila na svoj način a ne crninom, dobijala pretnje…

– Mene su osuđivali zbog toga što radim, a nisam mogla sebi da priuštim nešto drugo i dobro da nisam, jer bih verovatno tada izgubila i sebe i svoj zdrav razum. Dobijala sam nebrojeno poruka u kojima su me osuđivali, čak i pretili. Govorili su jako ružne stvari, osuđivali baš to što sam htela da nastavim sa životom. Pritom, niko nije uzimao u obzir da imam dete, da sam odgovorna i za nju, da je nekako moram izvesti na pravi put, da to dete nešto mora jesti, da moramo živeti ako želim da opstanem – rekla je Nikolina za “Zagreb info”.

Pročitajte Nikolina Pišek se skinula pred godišnjicu smrti supruga – Voditeljki zabranili pristup pomenu Vidoja Ristovića

Izjava Nikoline Pišek

Ispovest Nikoline Pišek – Mojoj ćerki žele da naude

Voditeljka je zatim ispričala da se osim nje, navodno niko ne brine za njeno dete, a pored svega, njenoj i Vidojevoj ćerki čak mnogi žele i da naude.

– Niko ne pita za nju. Kad kažem niko, stvarno mislim apslutno niko. I to je tužno. Pokušavam da joj objasnim da niko nije dužan da se bavi njom jer sam joj ja majka, tako da bi ja trebalo da je zaštitim. Ali ono što je meni kontradiktorno je to što oni žele da joj naude. Svi je žele materijalno iskoristiti, tako da samim tim, žele njoj nauditi, odnosno meni, odnosno onemogućiti nam neki normalan život, ali udarili su na pogrešnu – istakla je Pišekova.

Pročitajte Nikolina Pišek se nakon Vidojeve smrti vraća staroj ljubavi – Ovo su detalji

Izjava Nikoline Pišek

Podsetimo, na obeležavanju godišnjice smrti Vidoja Ristovića, Nikolina se nije pojavila, ali je, kako su pisali tada beogradski mediji, ona bila dan pre, kada je ostavila venac sa porukom.

– Tata, volimo te. Oprosti svima koji su se ogrešili o tebe. Una i Nikolina – pisalo je na vencu.

Na pomenu se pojavio Vidojev otac Miša Grof, majka, ali i Vidojeva prva supruga Lana sa njihovom ćerkom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images