Svet

2 Novembra, 2022 18:19

Dodiri sve govore: Nikolina Pišek grli poznatog glumca i ne krije to od javnosti

Nikolina Pišek i poznati glumac uživaju na njegovj jahti

Taman kada se malo stiša bura oko Nikoline Pišek, voditeljka objavi fotografije koje ponovo uzburkaju javnost.

Tako je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima je u čipkanom donjem vešu, što je izazvalo niz negativnih komentara u javnosti, a najglasniji je bio onaj njenog svekra Miše Grofa.

Pročitajte: Nikolina Pišek stigla po imovinu, Miša Grof joj poručio – Dobićeš svoje, ali ne ono po šta si došla 

Instagram

– Užas, luda žena. To je takav monstrum, nad monstrumima… Uf, uf, uf, uf… Pa ovo gledaju i Vidojeva deca. Strašno, ovo je sramota. Evo sada gledam sliku, nisam znao da je bila „Noć veštica“, a meni ovo ne liči na kostim za maskenbal. Stvarno strašno – kazao je Miša Grof i osvrnuo se na to što Pišekova nije bila na pomenu pokojnom mužu.

– Eto nije mogla na pomen da mu dođe, a mogla je da se slika gola. To vam je ta poštena Nikolina koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim mrtvim sinom. Lepo sam vam ja rekao još na samom početku, kada se sve izdešavalo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvek gledala korist i materijalni interes.

Pročitajte: Nikolina Pišek više nije sama, fotografije sa letovanja sve otkrile

Instagram

I kao da to nije bilo dovoljno, Nikolina je najnovijim fotkama ponovo uzburkala javnost, ali ne samo javnost, već preti da u uzburka i brak slavnog glumca Frane Lasića.

Naime, Nikolina je objavila fotografije sa Lasićeve jahte, na kojima se vidi kako oboje uživaju u plovidbi.

Ona je, razume se, u kupaćem kostimu, što bi ponovo moglo da izazove negativne reakcije dušebrižnika, ali očigledno je da voditeljku više ne zanima šte će da kaže njen svekar, ali ni bilo ko drugi.

Instagram

No, fotografije nisu nastale sad, već pre nekoliko godina, a šta je nagnalo Pišekovu da ih sad objavi, to verovatno samo ona zna.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM