Dečko Nikoline Pišek
Svet

May 9, 2022 10:07

By

Smrt Vidoja Ristovića potresla Vračar: Komšije progovorile o njegovim poslednjim trenucima

Suprug Nikolin Pišek, istoričar Vidoje Ristović iznenada je preminuo u četrdeset i četvrtoj godini, a mediji prenose da je životnu bitku izgubio na stolu za masažu.

Kako piše Kurir, porodica Ristović živela je u zgradi na Vračaru, a njihove komšije, koji o suprugu Nikoline Pišek imaju samo lepe reči, šokirane su onim što se dogodilo.

PREMINUO MUŽ NIKOLINE PIŠEK: Vidoje Ristović iznenada umro u 44. godini - Novosti

Suprug Nikoline Pišek delovao nervozno

Malopre smo pročitali da je Vidoje preminuo. Tuga, mlad čovek. U poslednje vreme nam je delovao da se malo zapustio, dosta se ugojio. Videla sam ga, čini mi se, pre dva dana. Stajao je tu pred zgradom i pušio tompus, mislim da je čekao nekog. Delovao je nervozno i besno, kao da negde žuri. Sećam se da je pogledao u sat, evo i sad se naježim kad se toga setim. Ja sam tada krenula na pijacu. Evo, i sad stoji opušak ispred zgrade. Nikolinu nisam duže vreme videla ovde, verovatno je u Hrvatskoj. Mnogo mi je žao nje, njoj je sad najteže. Ona se uvek lepo javljala, šetala je kuče tu po kraju. U stanu se ta tragedija nije desila sigurno, mi bismo to znali, dolazila bi i Hitna pomoć. Verovatno je bio negde van stana. Baš ih je poteralo nešto – prvo ona nesreća s gasom u Hrvatskoj, sad ovo. Užas – rekla je za Kurir komšinica iz zgrade koja je insistirala na anonimnosti.

pink.rs | KO JE BIO VIDOJE RISTOVIĆ? Čuveni istoričar je imao brak pre Nikoline Pišek, a iza sebe je ostavio dve ćerke!

Pročitajte: Poslednja objava Vidoja Ristovića tera suze na oči! Evo šta je radio nekoliko sati pred smrt!

U obližnjim kafićima ističu da su viđali pokojnog Vidoja i njegovu suprugu.

Dolazio je, bio nam je čest gost. Bio je galantan, uvek je ostavljao bakšiš. Često mu je društvo pravila i žena s kučetom. Malopre smo čuli šta se desilo i baš nam je žao – rekao nam je jedan od zaposlenih u kafiću, koji se nalazi na manje od 100 metara od zgrade gde je Ristović živeo.

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN