Svađa Nikoline Pišek i Miše Grofa ne jenjava
Svet

7 Jula, 2022 18:00

Često je kući dolazila pretučena… Ko je bila Nikolina Pišek pre Vidoja Ristovića (foto)

Nikolina Pišek pre Vidoja Ristovića

Pišekova ovih dana prolazi kroz težak period. Pre dva meseca ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, a u poslednje vreme je gotovo svakodnevno izložena verbalnim napadila svog svekra – poznatog trgovca umetnimnama Viktora Ristovića. Iako je njen život sada pod budnim okom javnosti, to se ne dešava prvi put. Naime, Nikolina je godinama unazad privlačila pažnju medija, ali i publike.

Pročitajte: Nikolina Pišek odlazi zauvek – Poruka ispred vrata u najtežem odlučujućem momentu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Kako su pisali mediji, njeno detinjstvo provedeno u Zagrebu bilo je mirno, a vreme je često provodila sa dečacima. Baš zbog toga je često kući dolazila sa ogrebotinama, pretučena ili džepova punih glista.

Želela je da postane profesionalni vojnik ili vozač kamiona, ali je završila kao voditeljka. Novinarstvo je učila u HRT-ovoj emisiji „Glamur kafe“. Nakon njenog ukidanja je sa kolegom Marijom Petrekovićem vodila emisiju „Špica“. U ulozi voditeljke našla se i u emisijama: „Na domaćem terenu“, „Red Karpet Lajt“, „Farma“ i „In Magazin“. 2007. godine je učestvovala u takmičenju „Ples sa zvezdama“, a partner joj je bio Ištvan Varga, piše Nova.rs. 

Pročitajte: Miša Grof odlučan u nameri da sačuva imovinu – Zaključao luksuzan stan u Beogradu, ne da Nikolini ni da uđe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Srpskoj publici se 2008. godine predstavila u muzičkom takmičenju „Operacija trijumf“ koje je vodila sa Anom Mihajlovski, Milanom Kalinićem i Draganom Marinkovićem Macom. Tri godine kasnije je sklopila ugovor sa RTV Pinkom i vodila je rijaliti šou program „Veliki brat“. Nikolina je snimila duet „Idemo do mene“ sa pevačem Sašom Kovačevićem, a njen deo se sastoji od šaputanja teksta. Reper Deniro joj je posvetio pesmu „Svi vole Nikolinu Pišek“. Godine 2013. Pišekova je dobila angažman na televiziji B92 na kojoj je sa Nevenom Madžarević, Vladimirom Đorđevićem i Ivanom Tomićem vodila popularnu emisiju „Bulevar“. Nikolina se oprobala i u glumačkim vodama pa je tumačila ulogu Lucije Elezović u seriji „Najbolje godine“. Bila je serviserka frižidera u „Bračnim vodama“, Glorija u seriji „Bitange i princeze“ i glumila je samu sebe u „Ludoj kući“.

Pročitajte: Nakon teških trenutaka, sreća je ispunila njeno srce – Nikolina Pišek blista od ponosa, ona je razlog njenog osmeha

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Kada je u pitanju privatni život, Nikolina potiče iz ugledne zagrebačke porodice. Njen otac je mašinski inženjer, a majka je jedan deo svog života radila kao kostimograf u Hrvatskom narodnom pozorištu. Međutim, Nikolina je zbog nestašluka bila izbačena iz tri vrtića, pa je njena majka napustila posao kako bi joj se posvetila. U toku školskih dana Pišekova je trenirala boks, a ovu ljubav prema sportu nasledila je od svog oca koji se rekreativno bavio boksom. Nikolinina majka je svoju ćerku drugačije videla, pa je želela da se ona bavi baletom, međutim, to je nije zanimalo. Opredelila se za ritmičku gimnastiku, koju je trenirala osam godina, a u tom periodu nastupala je i za reprezentaciju.

Pročitajte: Nikolina Pišek se dirljivm oproštajnim pismom oprostila od supruga Vidoja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hvala_plasticaru

Nikolina je završila jezičku gimnaziju u Zagrebu, a u toku četiri godine srednje škole pokušala je da pokrene sopstveni biznis. Otvorila je modnu agenciju u prostoriji mesne zajednice, gde su podučavali mlade devojke kako da se ponašaju na sceni, za šta su one plaćale članarinu. Međutim, kada su roditelji saznali za ovaj „posao“ usledila je kazna. Kada je imala 21 godinu, voditeljka je bila u vezi sa novinarom Markom Cigojem, a sa njim je dobila ćerku Hanu Leonardu. Njih dvoje, ipak, nisu stupili u brak jer su smatrali da su previše mladi za to.

Pročitajte: Bolna ispovest Vidojevog oca – Moj sin nije preminuo od srca. Ljubavnica nešto krije, a Nikolina me ne obilazi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Upisala je dizajn i arhitekturu, a paralelno sa studiranjem, radila je hnorarne poslove, kako bi iznajmila za sebe stan i izdržavala svoje dete. Kako je već imala dete, smatrala je da joj brak nije potreban, sve dok nije upoznala Vidoja. Samo dva meseca posle upoznavanja Nikolina i Vidoje su započeli vezu, koju su u toku 2013. godine krunisali brakom. Ristović i Pišekova venčali su se u Monte Karlu, a luksuzna proslava trajala je tri dana. Sa Vidojem, voditeljka je dobila ćerku Unu Sofiju, a u toku njihovog braka živela je na relaciji Beograd – Zagreb.

AUTOR: Svet

IZVOR: Nova.rs

FOTO: ATA images