Otac Rade Manojlović
Svet

December 29, 2022 13:09

By

Otac Rade Manojlović očajan: Pevačica završila u zagrljaju dečka koga on ne podnosi

Pomirenje Rade i Harisa naljutilo pevačicinog oca

Kada su pre nekoliko meseci svoju višegodišnju vezu prekinuli Rada Manojlović i Haris Berković, svi su bili tužni sem njenog oca. Radin otac smatra da je pevač sve vreme obmanjivao njegovu ćerku i da je dobro što je ta veza okončana. Ipak, Radetova sreća nije dugo potrajala jer se popularni par pomirio nakon Harisovog dolaska u Beograd.

Pročitajte: Porodica Harisa Berkovića očajna zbog Rade Manojlović, ne žele je za snajku – Rođak sve otkrio

Ivan Vučićević

Pomirenje Rade i Harisa desilo se nakon što su obavili dug razgovor. Shvatili su gde su grešili kao i da su emocije i dalje prisutne. Međutim, Rada mu je jasno stavila do znanja da ne želi da se zabavljaju godinama, jer ona već ima dovoljno godina i želi da se ostvari kao majka na šta je on rekao da je shvatio da sa njom želi sve. Ipak, oni još ne žele javno da priznaju vezu, a razlog je otac Rade Manojlović. On je ljut na Harisa, smatra da se poigrao sa njegovom ćerkom i da je protraćio njene godine. Najviše od svega želi da dobije unuče i kada bi mu Rada javila da je trudna sa Harisom tek tada bi omekšao. Zato su odlulčili da se viđaju isključivo u njenom stanu, da vide kako će dalje funkcionisati i da li nova šansa koju su dali jedno drugom ima smisla – ispričao je dobro obavešteni izvor blizak pevačici.

Pročitajte: Istina o porodičnim odnosima – Dok Rada Manojlović pliva u novcu, njen otac se zlopati prodajući toalet papir 

Bojan Vuković

– Koliko znam, kada prođu praznici njih dvoje planiraju da odu na odmor u Dubaji, kako bi se odmorili i posvetili jedno drugom. Rada je rekla Harisu da ni svojima ne priča da su opet zajedno već da puste vreme da se sve iskristališe – završava izvor za Star.

IZVOR: STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM