Kristina Radenković o Dragani Kosjerini svet novine svet portal
Svet

November 29, 2022 19:40

By

Porodična tragedija Kristine Radenković slomila voditeljku: Čak i kada je kancer treći put napao njegov mozak…

Otac Kristine Radenković preminuo je od raka

Voditeljka Kristina Radenković izveštava o Svetskom prvenstvu u Kataru, a sada je istakla da ljubav prema sportu datira iz detinjstva, za šta je zaslužan njen otac Boban.

Naime, Kristina je kao mlada ostala bez oca, te je sada podelila fotgrafiju na Instagramu i prisetila se njegove borbe sa opakom bolešću. Otac Kristine Radenković bavio se fudbalom i kada je bolest uzela maha.

Pročitajte: Kristina Radenković otkrila – Žao mi je što tata nije doživeo da me vidi u Slagalici

Instagram

– Odrasla sam na fudbalskim terenima i to mi se nikad nije činilo kao mesto za jednu devojčicu, ali tata je sestru i mene uporno vodio sa sobom. Ko je poznavao Bobana, znao je da živi za arhitekturu i fudbal. Čak i kada je kancer po treći put nemilosrdno napao njegov mozak, rekreativno je igrao i stoički branio gol. Znam da si negde srećan što sam deo ovog velikog projekta – napisala je Kristina na Instagramu.

Pročitajte: Kristinu Radenković dečko je ostavio zbog ove popularne pevačice

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic)


Otac Kristine Radenković izgubio je bitku sa opakom bolešću pre 14 godina, a ona se od tog gubitka nikada nije sasvim oporavila.

– Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle četiri godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena – ispričala je jednom prilikom ona.

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM