Fotografija Duška Tošića i Dragane Mirković
Svet

November 28, 2022 15:45

By

Nika sve više liči na oca: Duško likuje zbog onoga što je uradila njegova naslednica, Karleuši neće biti pravo FOTO

Duškova i Karleušina ćerka Nika oduševila javnost ovim potezom 

Ćerka pop dive Jelene Karleuše i fudbalerskog menadžera Duška Tošića, Nika, veliki je ljubitelj fudbala te nije odolela da proba zvanični dres naših “Orlova” s kojim igraju na Svetskom prvenstvu u Kataru. Nika, koja je i trenirala fudbal, usnimila se u dresu naše reprezentacije i oduševila sve.

Pročitajte: Dušku neće biti svejedno – Nika Tošić javno odabrala stranu kojoj će se prikloniti

 

Napokon da neka devojčica navija za Srbiju”, “Bravo lutko”, “Obožavam Niku, širiš prave vrednosti“, samo su neki od komentara.

Pročitajte: Suza suzu stiže – Atina Tošić zakoračila u svet odraslih, javnost je zapanjena, Karleuša shvatila da je kraj FOTO

 

Inače, Nika je zajedno sa Jelenom bila u Dubaiju gde je u društvu maminih kolega Milice Pavlović i Saše Kovačevića pratila meč između Srbije i Brazila, i strastveno navijala. Jelenina i Duškova naslednica i trenira fudbal, a o ljubavi prema ovom sportu pre godinu dana govorila je za naš portal.

– Htela sam da treniram fudbal zato što me je tata inspirisao, gledala sam utakmice, jako mi se svidelo i htela sam da probam, da vidim kako mi je. Najveća podrška su mi tata i mama. Mama misli da sam dobra u tome, podržava me u tome – rekla je Nika svojevremno za Telegraf.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images