Udaja Goce Božinovske
Svet

March 4, 2023 17:30

By

Dečko Goce Božinovske na samrti: Pevačica puši cigaru za cigarom, on otkazao venčanje

Bivši dečko Goce Božinovske tvrdi da mu otkazuju organi

Nebojša Tubić Žabac, žestoki momak iz Novog Sada već neko vreme nije dobrog zdravstvenog stanja, a ono se, kako tvrdi , u poslednje vreme pogoršalo. Bivši dečko Goce Božinovske kaže kaže da mu otkazuju unutrašnji organi i da po drugi put vodi najveću životnu borbu. Podsetimo, kontroverzni biznismen je 2012. godine teško ranjen u glavu, zbog čega je nekoliko puta operisan.

Pročitajte: Božinovska ljuta – Žabac lupa gluposti, verovatno su to posledice njegovog ranjavanja

Bojan Vuković

– Nisam dobro, imam ozbiljnih problema sa zdravljem. Svašta nešto. Odlazim polako. Prostata, bubrezi, otišlo, ne radi… Nigde ne izlazim iz kuće, sve je kritično. Doktor mi je našao da imam specijalni vid demencije i da mi odumiru moždane ćelije mnogo brže nego kod običnih ljudi, tako da je moj mozak star devedeset godina. Ozbiljna bolest je u pitanju. Nisam sposoban ni za šta. Svi objavljuju ko je više bolestan, Brus Vilis bolestan, Šeron Stoun bolesna, ima i naših poznatih koji putuju bez povratka. Dolazi vreme da ja polako odlazim. Bolujem od demencije, glava mi je skroz otišla. Načet sam, organi mi odlaze, eto, prošao mi je rok upotrebe – kaže bivši dečko Goce Božinovske.

Pročitajte: Goca Božinovska magnet za metke – Strašno šta je sve preživela

Bojan Vuković

Na pitanje da li je Goca upućena u njegovo zdravstveno stanje Žabac je rekao:

– Goca? Čujemo se ponekad, šta će, jadnica, i ona ima muka. Ne vadi cigaru iz usta. Ali ne mogu da brinem o njoj jer imam svojih životnih problema. Daj bože da preteknem, ali teško. Dva puta sam bio mrtav, pa mi je svejedno da li ću sad da umrem. Ja sam živi leš – ponovio je on.

Bivši dečko Goce Božinovske otkazao venčanje

Tubić je pred pandemiju korone zakazao venčanje s drugaricom Melanije Tramp, koordinatorkom za evropske investicije za Srbiju Marijom Vurnik Lukovac, ali je to morao da otkaže:

Pročitajte: Goca Božinovska u šaci ima pola estrade – Ako progovori mnogima neće biti dobro

Printscreen Kurir TV

– Sve je bilo planirano, ali je otkazano. Nema ništa od svadbe jer sam ja gotov. Marija je tu uz mene, vodi me kod lekara, samo me ona gleda i brine. Šta će, teret sam joj, ali me voli pa trpi žena. Glava mi je trajno oštećena bez mogućnosti izlečenja i takvog muškarca može da voli samo žena kao Marija – kaže Žabac za Kurir.

Bivši dečko Goce Božinovske tvrdio da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin

Da Žabac zaista nije dobro, uverila se novinarka u daljem toku razgovora s njim. Kako mu je postavljala naredna pitanja, on je sve teže govorio, a bilo mu je potrebno i vreme da se priseti nekih događaja ili ličnosti. Na primer, na pomen imena Ksenije Pajčin i godišnjice njene smrti, koja će biti 16. marta, Tubić nije mogao da se seti o kome se radi.

Pročitajte: Ovako su se voleli Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić – Isplivale zajedničke fotografije FOTO 

Instagram printscreen

– Ko je to – pitao je, a kada je saznao da je u pitanju poznata pevačica s kojom je ranije bio u vezi i koja je ubijena 2010, on je dodao:

– Aha, pa ne znam šta da kažem – rekao je na kraju bivši dečko Goce Božinovske.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN