Scandal

11 Septembra, 2020 22:00

ŠOK! Božinovska ima u šaci pola ESTRADE!

U poslednje vreme sve više se na estradi priča da Goca Božinovska ima mnoge koleginice u šaci!

Ako Goca razveže jezik, mnogima neće biti dobro!

Naime, u periodu dok je bila u emotivnoj vezi sa Nebojšom Tubićem Žapcem, on joj je, navodno, ispričao sve mračne tajne pojedinih pevačica s kojima je on bio ili koje su bile u kombinacijama sa njegovim prijateljima, a koji svi odreda važe za žestoke momke!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska) дана

Žabac je godinama radio sa žestokim momcima. Često je s njima sarađivao, pa su se samim tim sastajali i po kafanama i restoranima i onda ne treba da čudi što čovek mnogo toga zna – započinje u razgovoru za SCANDAL!  dobroobavešteni izvor i dodaje:

– Sa druge strane, on je bio sa Božinovskom godinama u vezi. Baš su bili bliski, tako da je logično da joj je ispričao sve što je ikada čuo ili video, a da se tiče njenih kolega sa estrade! On je i sam pričao u intervjuima sve što zna, pominjao je pevačice koje su, navodno, bile sa Ćazimom, takođe, mnogo toga je ispričao i o Kseniji Pajčin

View this post on Instagram

😘😘😘🎶❤️🎤🥂

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska) on

Sve to, svakako, zna i Goca, tako da ne treba da čudi da mnoge sa estrade ima u šaci i da, samo ukoliko bi htela, sve može da ih raskrinka! Samo kad bi joj pao mrak na oči, mogla bi mnoge da raskrinka. Zna ko je s kim bio, zašto, kako, gde… Ma sve detalje! Međutim, Goca nema nameru da se bavi takvim stvarima, nije žena u tom fazonu. Jedino ako joj neko baš stane na žulj, te ako progovori, biće gusto! Ima da se trese cela estrada – završava  izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: Rajko Ristić