Kuća Goce Božinovskesvet portal svet
Svet

February 5, 2024 22:12

By

Iz ove velelepne vile su želeli da izbace Gocu: Zavirite u svaki njen kutak (foto)

Kuća Goce Božinovske vredi pravo bogatstvo

Pevačica Goca Božinovska nasledila je vilu od pokojnog supruga Zorana Šijana, u kojoj živi sa ćerkom Zoranom i sinom Mirkom i njegovom porodicom, a njihov dom je otkad su se rodili Zoran i Vukan prepun graje i dečijeg smeha. Kuća Goce Božinovske nalazi se u Surčinu i jedna je od najlepših u ovom kraju.

Kuća Goce Božinovske svet portal svet

Rajko Ristić

Kako je i sama Goca u više navrata isticala, lepa surčinska vila zadovoljava sve porodiče potrebe. Svako od članova domaćinstva kad želi da se osami ima svoj kutak. Kuća je dovoljno prostrana da svako ima svoju oazu mira, ali ipak, kada su neki skupovi u pitanju, neizbežno je okupljanje u velikoj dnevnoj sobi koja je uređena stilskim nameštajem.

Pročitajte Goca Božinovska je volela kao rod rođeni, a ona poželela da je istera iz kuće – Pevačica otkrila sve detalje 

Pošto je poznato da je Goca izvrsna kuvarica, iako ima pomoć u kući, često zna da zasuče rukave i napravi neke domaće specijalitete u kuhinji koja je rađena u zelenoj boji, po njenoj želji. A, otkad se u njen dom uselila snajka Bojana, pevačica i Mirkova supruga često dele ovaj prijatni ušuškani kutak.

Kuća Goce Božinovske svet portal svet

Rajko Ristić

U vrelim letnjim danima ova porodica iz dnevnog boravka seli se u dvorište gde je smešten lepo dizajnirani bazen, pa duge letnje dane prekraćuju upravo tamo. Za vreme koronavirusa prelepi bazen i prostrano dvorište pevačicinoj porodici pomogli su da pandemiju skoro i ne osete.

Pročitajte Komšije nisu štedele Mirka Šijana a o Goci Božinovskoj su tek rekle svašta 

S obzirom na to da je kuća Goce Božinovske ogromna, u njoj svako ima svoj deo kuće, pa tako njeni članovi skoro ne moraju ni da se sretne. Najlepše su svakako sobe pevačicinih unuka, koje su Bojana i Mirko uređivali s puno ljubavi.

Kuća Goce Božinovske svet portal svet

Rajko Ristić

Više fotografije Gocine vile možete pogledati u galeriji ispod.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES