Pomen Kseniji Pajčin svet portal svet
Svet

March 16, 2024 14:35

By

Majka stigla na Ksenijin grob, videla njega, pala mu u zagrljaj, pa briznula u plač (foto)

Pomen Kseniji Pajčin povodom 14 godina od njene smrti

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život pre četrnaest godina, kada je u nju pucao, a zatim i sebe ubio, njen tadašnji dečko, maneken Filip Kapisoda. Pomen Kseniji Pajčin održan je danas na Novom groblju.

Pomen Kseniji Pajčin svet portal svet

Ata images

U ranim jutarnjim satima pevačicinu večnu kuću posetili su njeni fanovi, koji je i posle toliko godina ne zaboravljaju. Oni su zapalili sveće i ostavili cveće na Ksenijin grob.

Pročitajte Nije u pitanju drugi muškarac, ova devojka je krivac za sukob Meline i Harisa

Oko 14 časova na groblje je stigla i pevačicina majka Ljubica. Nju je pored ćerkinog groba dočekao pevač Danijel Alibabić, Ksenijin prijatelj.

Kada ga je ugledala pevačicina majka mu je pala u zagrljaj, zahvalna što i posle toliko godina čuva uspomenu na njenu ćerku.

Pomen Kseniji Pajčin svet portal svet

Ata images

Ljubica nije mogla da zadrži suze dok je grlila pevača i gledala u grob tragično stradale ćerke. Nju je grlila i Ksenijina polusestra Mila, koju je Ljubičin bivši suprug dobio u drugom braku.

Mila, koja veoma liči na Kseniju, neprestano je plakala na sestrinom grobu.

Mahoni Đurašković svet portal svet

Ata images

Pored Danijela, na groblju je od poznatih bio i pevačicin kompozitor Mahoni Đurašković, dok će verovatno Karamela, koji dolazi svake godine, stići nešto kasnije.

Pomen Kseniji Pajčin – Misterija crvenih ruža

Kako piše Kurir, već 14 godina svake godine, ako ne baš na dan od smrti Ksenije, onda dan pre ili kasnije dolazi dečko koji Pajčinovu ne da zaboravu. On prelazi preko 300 kilometra u jednom pravcu kako bi došao i odao počast i ostavio cveće dens zvezdi. On je iz Leskovca i uvek dolazi sam i u ranijim časovima.

Pomen Kseniji Pajčin svet portal svet

Ata images

Podsećamo, Kseniju je u njenom stanu, navodno usled, kako se pisalo, napada ljubomore, usmrtio maneken Filip Kapisoda.

Komšije su, kako se pisalo, tada čule buku koja je dopirala iz pevačicinog stana, zatim je sve utihnulo, samo se čuo lavež pevačicinog psa Milisava koji nije prestajao satima. Komšija je tada pozvao pevačicinu majku, koja je po ulasku u stan zatekla jeziv prizor.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES